Digidexo.com

Hvordan bruke Valtrex Etter en kald sår har hatt utbrudd

Valtrex er en resept antiviral medisin som virker ved å senke progresjon av herpes viruset, slik at kroppen til å helbrede fra utbrudd, som for eksempel forkjølelsessår. Valtrex er tilgjengelig på 500 mg og 1 g tabletter. Den typiske voksen dosering for kaldt sår behandling er 2 g hver 12. time for en dag, men legen din kan justere dosen din for å imøtekomme dine spesifikke behov. Valtrex terapi kan startes etter en kald sår har hatt utbrudd, men de beste behandlingsresultatene oppnås ved å begynne Valtrex terapi ved de første tegn på en kald sår, for eksempel prikking, svie eller blemmer.

Hvordan bruke Valtrex Etter en kald sår har hatt utbrudd

Les alle reseptbelagte informasjonen som fulgte med din Valtrex resept før du begynner Valtrex terapi. Diskutere eventuelle spørsmål eller bekymringer med din lege eller apotek. For best resultat bør Valtrex behandling startes så snart som mulig etter de første tegn på en kald sår vises.

Ta to 1 g Valtrex tabletter med et fullt glass vann. For å sikre riktig nyre funksjon, drikke rikelig med vann i løpet av Valtrex terapi. Valtrex kan tas med eller uten mat, ifølge Drugs.com.

Swallow to 1 g Valtrex tabletter 12 timer etter første dose, eller som anvist av legen din.

Fortsett å ta Valtrex som anvist for tiden foreskrevet av legen din. Husk at forkjølelsessår forbli smittsom i flere dager etter at lesjonen er leget.

Hint

  • Snakk med legen din dersom du opplever forkjølelsessår ofte eller kan identifisere en kald sår trigger, som for eksempel eksponering for intenst sollys. Han kan velge å foreskrive Valtrex terapi som et forebyggende tiltak.
  • For å unngå å spre viruset til andre, unngå kyssing og deling av elementer som har kommet i kontakt med munnen og vask hendene ofte til munns har fullstendig helbredet.
  • Bivirkninger av Valtrex er hodepine, svimmelhet, tretthet, kvalme, oppkast, diaré, forstoppelse eller allergisk reaksjon.
  • Sørg for at din lege og apotek er klar over alle medisiner og kosttilskudd du tar, samt din medisinering allergier.
  • Varsle legen din dersom du er gravid, sykepleie eller planlegger å bli gravid.