Digidexo.com

Den beste medisin for spedbarn med skjoldbrusk-problemer

Den beste medisin for spedbarn med skjoldbrusk-problemer


Hormonet-produserende thyroid påvirker de fleste av de metabolske prosesser i babyens kropp. Potensielle problemer knyttet til skjoldbruskkjertelen inkluderer en forstørret kjertel - eller struma - til mer alvorlige problemer som unormal produksjon av skjoldbrusk hormoner. Ulike medisiner kan hjelpe et barn med en skjoldbrusk problem - selv om konsultere legen din før dispensere noen.

Levotyroksin

Medfødt hypotyreose kan skyldes en skjoldbruskkjertelen under-produserende hormoner et barns kroppen trenger. En god medisin er Levothyroxine, en syntetisk form av thyroid hormon T4, som skal returnere ditt barns T4 nivåer til sin normalområdet.

Armour Thyroid

En annen medisin for barn med hypotyreose er Armour Thyroid. Sjekk riktig dosering for spedbarn. Dets bivirkninger inkluderer ubehag i varmt vær, hyppig avføring og vekttap.

Cytomel

En tredje medisiner som kan hjelpe er Cytomel. Igjen, sjekk etiketten for riktig dosering for et spedbarn. Foruten å behandle hypotyreose og struma, kan Cytomel forbedre et barns energinivå og mental funksjon. Bivirkninger inkluderer nervøsitet, hjertebank og mulig søvnløshet.