Digidexo.com

Hvordan behandle bakteriell gastroenteritt

Bakteriell gastroenteritt oppstår når magen og tarmene blir betente som et resultat av en bakteriell infeksjon. De fleste tilfeller av bakteriell gastroenteritt selv helbrede og alt du trenger å gjøre er å behandle de ubehagelige symptomer. Mer alvorlig krever medisinsk intervensjon.

Hvordan behandle bakteriell gastroenteritt

En finne årsaken til bakteriell gastroenteritt. Mange ganger den skyldige for å komme ned med et anfall av bakteriell gastroenteritt er å spise skjemt mat. Det er veldig viktig å finne kilden for å hindre at det danner skjer igjen. Det kan være så enkelt som å spise et stykke kylling fra kjøleskapet som hang rundt en dag for lenge.

Øk væskeinntaket. Fordi bakteriell gastroenteritt forårsaker diaré, er det ekstremt viktig å drikke rikelig med væske for å hindre dehydrering. Konsumere rikelig med vann, buljong og væsker som inneholder elektrolytter for å hjelpe fylle systemet. Hold deg unna alkohol, koffeinholdige drikker, melk og frukt / grønnsaksjuice, fordi de kan forverre symptomene.

Unn bakteriell gastroenteritt med bland matvarer som ris, banan, og poteter. Hold deg unna krydret mat.

Ta det med ro og få nok hvile. Bakteriell gastroenteritt tar sin toll på systemet ditt. Målet i behandling av bakteriell gastroenteritt er å la kroppen din til å samle krefter så naturlig som mulig. Tilstrekkelig resten er et vesentlig byggesten i kroppens mestring mekanisme. Ta en pause fra din normale daglige aktiviteter.

Forbedre tarmflora med yoghurt. Yoghurt er en velsmakende måte å behandle symptomene på bakteriell gastroenteritt. Yoghurt inneholder probiotika, og probiotika bidra til å forbedre bakteriebalanse i tarmen. Balansere tarmfloraen bidrar til å sette en stopper for diaré.

Ring legen din. Mildere tilfeller av bakteriell gastroenteritt gå bort uten behov for profesjonell medisinsk behandling. Men hvis bakterielle gastroenteritt symptomer viser ingen tegn til lettelser etter 3 eller 4 dager, ring din lege. Du har kanskje noe litt mer alvorlig som krever en annen løpet av behandlingen.

Hint

  • Vær på vakt mot antibiotika. Noen studier har vist at noen antibiotika øke utskillelsen av giftstoffer, og dermed forverre bakteriell gastroenteritt tilstand.