Digidexo.com

Hva er årsakene til klumpføtter?

Hva er årsakene til klumpføtter?


Årsaken til klumpfot har lenge blitt behandlet av det medisinske fellesskapet. Ifølge Journal of Barnas Ortopedi, har denne tilstanden blitt studert siden 1800-tallet, med noen vitenskapelige etterforskere konkluderte med at tilstanden er forårsaket av misdannede bein, abnormiteter i muskel, ledd eller vaskulære lesjoner og / eller unormalt leddbånd og sener. En annen oppfatning er at medfødt klumpfot resultater når ytre krefter sette foten eller føttene i en defekt stilling mens fosteret utvikler seg.

Gene Variasjon

En studie finansiert av gnister, barne medisinsk forskning veldedighetsorganisasjon, og ledet av Zosia Miedzybrodska, genetiker, og Linda Sharp, epidemiologen oppdaget, for første gang, som en variasjon i genet som behandler folat kan være en del av årsaken til klumpfot. Det ble bestemt at de spedbarn som besatt den mindre vanlige varianten av C677T variant, i genet som kalles MTHFR eller methyltetrahydrofolate reduktase, var mer tilbøyelige til å være født med klumpfot enn barn som ikke besitter denne varianten.

Miljømessige og genetiske faktorer

Ifølge March of Dimes, mener forskerne miljømessige og genetiske faktorer bidrar til utvikling av klumpfot. Klumpfot, som utvikler av andre trimester av svangerskapet, kan være forårsaket av medikamenter, sigarettrøyking, infeksjon eller livmor eksponering for andre faktorer.

Feilstilling av Foot in utero

I det siste, ble clubfoot antatt å være et resultat av den måten den fosterets foten ble plassert i livmoren. Hvis fosteret 'fot (eller fot) var trangt eller vridd under svangerskapet dette ble antatt å føre til klumpfot. Men forskere er nå å finne andre faktorer som kan føre til klumpfot. Men noen foten misdannelser skyldes feilstilling av fosteret 'føtter, i henhold til March of Dimes, inkludert mild metatarsus adductus og calcaneovalgus, som selv riktig etter fødselen.

Ryggmargsbrokk Link

De fleste babyer født med klumpfot har ikke noen andre defekter; Men av og til, vil en annen defekt dukke opp. Klumpfot ser ut til å ha sammenheng med fødselsskader, for eksempel en åpen rygg eller ryggmargsbrokk. Barn med ryggmargsbrokk kan ha klumpfoten som, i tilfelle av ryggmargsbrokk, er forårsaket av nerveskade til ryggraden, som har en effekt på utviklingen av ben og føtter. Noen ganger når spina bifida er til stede, er det ingen bevis for en fot problem ved fødselen, men foten eller føtter kan bli vridd senere, noe som kan skje når det er en muskel eller nervesykdom.

Røyker ikke

The March of Dimes råder gravide til ikke å røyke, noe som kan redusere risikoen for å ha en baby med klumpfot.