Digidexo.com

Instruksjoner for en 5-dagers Nyre Detox

Fordelene til å gjennomføre en nyre avgiftning er rikelig. En nyre detox vil hjelpe deg å opprettholde et sunt blodtrykk, fjerne nyrestein, fremme riktig vannlating, og fremme en sunnere hud tekstur og hudfarge. Nyrene har en viktig rolle i kroppen. Grunnlaget for enhver vellykket nyre rens er en rå-mat og juice raskt som fremmer spyle ut og avgiftning av nyrene.

Fem dagers Instruksjoner

Hver morgen når du våkner opp, drikke 8 oz. destillert vann. Dette antas å skylle ut eventuelle tiloversblevne "junk" fra systemet som var igjen over natten. Innen en time av å våkne hver morgen, utarbeide en drink bestående av saften av en sitron eller lime, en klype cayennepepper, og destillert vann. Du kan legge til lønnesirup for bedre smak hvis du ønsker det. Gjennom fem dager i nyrene renser du har lov til å drikke utvannet grønnsaksjuice og urtete. De fleste fem-dagers nyre detox-programmer ber deg om å drikke en 8 oz. glass vann per time. Frokost hver morgen bør bestå av frisk frukt eller friske grønnsaker juice. Lunsj hver dag kan bestå av utvannet ferske rå grønnsaker juice og rå grønnsaker i salatform. Alternativer for snacks utover ettermiddagen kan inkludere rå grønnsaker og urtete. På den femte dagen du skal følge instruksjonene for de fire første dagene; Men i ettermiddag kan du ha en liten grønnsaks salat og frukt.

Kalium Buljong Oppskrift

Når som helst i løpet av dagen frem til 18:00 har du lov til å ha en kalium buljong også. Den kalium kjøttkraft vil hjelpe skylle hele systemet for toksiner og detox nyrene. I en stor gryte full av destillert vann småkoke potet skrell, gulrot skrell, hele hakkede rødbeter, fedd hvitløk og selleri i en til to timer. Sørg for at alle grønnsaker er økologisk.