Digidexo.com

Hvordan behandle kolitt Naturligvis

Hvordan behandle kolitt Naturligvis


Den eneste kur for kolitt er kirurgisk fjerning av tykktarmen. Siden mange mennesker ikke ønsker å være på reseptbelagte medisiner for behandling av kolitt flareups, heller ikke de ønsker kirurgi, foretrekker de å behandle symptomene på kolitt naturlig.

Hvordan behandle kolitt Naturligvis

Utforsk måter å behandle kolitt Naturligvis

Betrakt probiotika (levende mikroorganismer tilsettes til mat) for å være en måte å behandle kolitt naturlig. De mest vanlige organismer er streptokokker, lactobacilli, enkelte typer av gjær og bifidobakterier.

Bli med de som føler seg omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje er en gunstig måte å behandle kolitt naturlig. Det er antatt at omega-3 fettsyrer reduserer betennelse forbundet med ulcerøs kolitt.

Dra nytte av studier som viser oral aloe vera gel for å ha en anti-inflammatorisk effekt på ulcerøs kolitt.

Velg boswellia, en urt fra et tre i India, som brukes til å avbryte betennelse prosessen forbundet med kolitt. En harpiks i treet bark er den aktive bestanddel som blokkerer kroppens kjemisk reaksjon som forårsaker betennelse.

Endre ditt kosthold for å redusere inntaket av søtsaker og øke vitamin C inntak. Mat rik på vitamin C inkluderer sitrusfrukter, jordbær, brokkoli, cantaloupe, rød paprika og tomater.

La folsyre være en del av din diett for å behandle kolitt naturlig. Folsyre er av mange ansett for å redusere risikoen for tykktarmskreft assosiert med ulcerøs kolitt.

•  Prøv den kinesiske metoden for akupunktur til naturlig behandle kolitt. Akupunktur behandling er basert på ideen om at oppheve energibanene i kroppen også frigjør kroppens naturlige smertelindring (opioider). Det anses å føre til frigjøring av hormoner og nevrokjemiske som roe det sympatiske nervesystemet.

8. Vurdere påstanden om at bromelain er en risikofri måte å behandle kolitt naturlig. Bromelain er en blanding av enzymer fra ananas anlegg som støtter proteinfordøyelsen.

Count sinn og kroppsterapier som gyldige hensyn for naturlig behandling av kolitt. Terapi inkluderer biofeedback, hypnoterapi, bønn og meditasjon, guidet billedspråk og musikkterapi.

Sjekk ut glatte alm å behandle ulcerøs kolitt. Glatt alm kan tas som en kapsel eller omdannes til te.

Sett djevelens klo på listen til å vurdere for å redusere betennelse som følge av ulcerøs kolitt. Djevelens Klo er innfødt til Sør-Afrika.

Se på calendula som en naturlig urt å behandle betennelse. Calendula te lages ved å tilsette 1 ss (heaping) av tørkede blomster til en kopp varmt vann.

Hint

  • Bruk naturlige rettsmidler bare under godkjenning og retning av din lege. Selv om ingrediensene er ansett for å være naturlig, kan de likevel få store konsekvenser når det kombineres med enkelte medisiner.