Digidexo.com

Forebygge eksem hos babyer

Forebygge eksem hos babyer


Eksem er en vanlig hudlidelse som kan påvirke folk i alle aldre, inkludert babyer. Symptomene på eksem inkluderer kløe med røde eller brune skjellende flekker. Disse flekkene vanligvis vises på ansiktet, bak knærne og i crooks av albuene. Mens noen ganger årsaken til eksem aldri er kjent, er det antatt å være en genetisk kobling. Hvis du har eksem er det en god sjanse for at barnet kan utvikle det. Dette blir sagt, er det noen ting du kan gjøre for å forebygge eksem hos barnet ditt.

Foods

Noen eksemutbrudd er et resultat av en allergi mot mat. Se babyen din nøye som du introdusere nye matvarer og introdusere disse matvarene en om gangen, venter fem dager før du prøver den neste. Hvis barnet ditt bryter ut med eksem etter å ha prøvd en ny mat, unngå at mat for tiden. Hvis barnet ditt har hatt sammenhengende eksem fra en ung alder, kanskje hun har en allergi mot hennes formel eller noe som du spiser hvis du ammer. Snakk med legen din om alternative formler eller en mat eliminering diett for deg selv. Ikke introdusere nye matvarer hvis du prøver en annen formel eller eksperimenterer med ditt eget kosthold.

Unngå Irritanter

Unngå å utsette babyen for sterke kjemikalier og sterk varme, som begge kan føre til eksem. Vask babyens klær og sengetøy i en hypoallergenic vaskemiddel eller en som er fri for fargestoffer og parfyme. Ikke utsett ham for sigarettrøyk, kjemiske rengjøringsmidler eller parfyme.

Hudpleie

Vask barnet ditt med en såpe som er beregnet for babyer og bad henne i lunkent vann. Etter badet, klapp henne tørr og gi henne et spedbarn massasje med en fuktighetskrem, helst en som er parfymefri. Du kan legge litt hydrokortison krem ​​til fuktighetskrem for å bidra til å rydde opp og forebygge eksem.
Det er en ny studie som kom ut i tidsskriftet Pediatrics som viser legge en halv kopp blekemiddel til en full kar med vann og la barnet suge i ti minutter vil bidra til å rydde opp eksem og hindre symptomene på eksem hos babyer. Denne metoden, sammen med bruk av hydrokortison krem, bør diskuteres med ditt barns barnelege før du prøver det.