Digidexo.com

Hvordan finne My Legens NPI nummer

Hvordan finne My Legens NPI nummer


Helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA), som ble sanksjonert i 1996, fortsetter å ha omfattende virkninger på USA helsesektoren. HIPAA administrative forenklings standarder etablert en nasjonal leverandør identifikator, eller NPI, og begynte å bruke tallene på 23. mai 2007. Både individuelle leverandører og organisasjoner bruker sin NPI i administrative og finansielle transaksjoner. Institutt for Helse-og omsorgs 'Centers for Medicare og Medicaid Services opprettholder en søkbar NPI register som er tilgjengelig for allmennheten.

Bruksanvisning

•  Åpne "Nasjonal Plan og Leverandøren Enumeration System" søkeside på https://nppes.cms.hhs.gov/NPPES/Welcome.do.

Klikk på "Søk i NPI Registry" linken. Dette vil åpne "NPI Regi Søk Home" side. Både individuelle leverandører og organisasjoner som medisinsk praksis kan ha NPs. Klikk enten på "Individuell Provider" eller "Organizational Provider" linken for å åpne "NPI Regi Search" side.

Fyll inn minst ett felt på søkeskjemaet. Merk at hvis du velger staten feltet, må du fylle ut et annet felt også. Hvis du er usikker på stavemåten av et søkeord, kan du bruke et wild card søk. For å legge inn et wild card søk, fyll inn minst to tegn av søkeordet, etterfulgt av en stjerne (*). For eksempel, fylle i "Provider etternavn" feltet med "Sm **" vil finne leverandører med etternavn som begynner på "Sm", som "Smith" eller "Smythe".

Klikk på "Søk". Siden vil vise søkeresultatene. Klikk på NPI nummer for noen oppført resultat for å se mer informasjon om at leverandøren.

Tips og advarsler

  • Jo flere felt du angir i søkeskjemaet, den smalere søket vil bli. Hvis du har problemer med å finne en leverandør, kan du prøve å søke med færre kriterier eller ved å bruke et wild card til å gjøre rede for stave forskjeller.
  • Personer som er innarbeidet kan være oppført som organisasjoner i NPI registeret.