Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å bekjempe gjær infeksjoner

Hjem rettsmidler for å bekjempe gjær infeksjoner


Mange synes at etter en runde med antibiotika de har en gjær infeksjon. Dette skjer fordi det antibiotiske dreper både de invasive bakterier og fordelaktige bakterier i kroppen. Det er ikke selektiv. Hjem rettsmidler for å bekjempe gjær infeksjoner er billig og ganske effektiv. De fleste trenger ikke spesialutstyr.

Betydning

Forstå at en gjær infeksjon vokser i fuktige områder. Den vitenskapelige betegnelsen for gjær er Candida, og det er en sopp. Gjær forekommer naturlig på huden og i fuktige områder som munnen eller vagina. Når det er en balanse mellom bakterier og gjær, alt fungerer bra, men antibiotika og andre faktorer kan endre det. Hvis det er for få bakterier på grunn av normal måte eller et antibiotikum, da gjæren har ingen naturlig system for kontroll og balanse, og det skaper en gjær infeksjon. En gjær infeksjon er egentlig ikke en infeksjon, men en overflod av gjær.

Funksjon

Husk at antibiotika dreper både vennlige og invasive bakterier. Vennlige bakterier er en del av systemet for kontroll og balanse for huden din. Hvis du ødelegge det meste av bakterier i kroppen, det er ingenting å holde gjær i sjakk, og det tar over. Dette er en soppinfeksjon. Fortvil ikke; de fleste gjær infeksjoner rydde opp med riktig kosthold og bruk av noen hjemme rettsmidler.

Funksjoner

Oppdag den utrolige yoghurt. Yoghurt har naturlig Lactobacillus acidophilus. Disse bakterier er vennlige bakterier som finnes i kroppen. Du spiser yoghurt eller anvende den på området som har gjær infeksjon. Sørg for at du får vanlig yoghurt med levende bakterier og ingen smak eller sukker lagt. Hvis du har en vaginal gjær infeksjon, satte den på slutten av en tampong og sette inn tampong. Hvis du spiser det, så bare sjekk å se om den inneholder Lactobacillus acidophilus eller sier levende kulturen på emballasjen. Dette kan være alle typer yoghurt, flavored, pisket eller frukt fylt. Spiser en beholder daglig, på samme tid hver dag. Fortsette i minst en uke afteer infeksjonen forsvinner.

Betraktninger

Bruk alternativer til yoghurt. Noen mennesker liker ikke yoghurt eller er laktoseintolerante, og kan ikke spise den. Hvis det er tilfelle, kan du bruke probiotika. En veldig enkel hjem middel for å bekjempe gjær infeksjon fra probiotiske kategorien er acidophilus. Acidophilus kommer i en rekke former; tablett, væske eller kapsler. Lactobacillus acidophilus hvis bakterier som finnes i yoghurt. Se på etiketten for å forsikre deg om at acidophilus behandling ikke inneholder melketørrstoff hvis du er laktoseintolerante. Det er noen unike fordeler ved å ta bakterier, øker det også immunforsvaret og bidrar klart diaré i tillegg til sin rolle som et hjem rette for gjær infeksjoner.

Advarsel

Slutt å spise mat som inneholder gjær. Hvis du tar ernæringsmessige ølgjær, stoppe umiddelbart. Holde ut på brød og gjær-baserte produkter som brød, eddik, ost og alkohol. Disse motvirke effektene av å innføre vennlige bakterier fordi de innføre mer gjær.

Forebygging / løsning

Hold deg hjemme hvis du bruker hvitløk påføres lokalt. Du kan ende opp med smelling som hovedrett på en italiensk restaurant. Du kan bruke hvitløk direkte til det berørte området ved taping et kutt fedd hvitløk på huden, bruk saften av hvitløk til området eller skape en innsats hvis gjær infeksjon er vaginal. Når du oppretter innsatsen, fjern den ytre skall av hvitløksfedd, pakker det inn i gasbind og knytte det. Kontroller at du har nok gasbind for en lang innsats. Smør hvitløk / gasbind og sett det inn i skjeden med halen av gasbind igjen på utsiden for enkel gjenfinning. Du kan også bruke saften av en knust hvitløk til en tampong og sett den inn. Du kan ta hvitløk tabletter, spiser hvitløk eller bare drikke hvitløk juice. Disse er gode måter å bruke den og unngå lokal applikasjon. Det har antibakterielle og antifungale egenskaper, så vel som andre helsefordeler.

Potensial

Bryte ut en flaske med hydrogenperoksid. Hydrogenperoksid er både soppdrepende og antibakterielle fordi det frigjør oksygen som det fungerer. De fleste gjær infeksjoner rydde opp når du bruke den direkte. Hvis du har trost, en form for gjær infeksjon i munnen, gurgle med hydrogen peroxide.