Digidexo.com

Hvordan oppdage tidlige tegn på graviditetHvis du tror du kan være gravid, og du ønsker å vite tidlige tegn på graviditet lese denne artikkelen. Denne artikkelen vil hjelpe deg å gjenkjenne de fleste av de vanligste tidlige tegn på graviditet.

Bruksanvisning

Oppdager de tidlige tegn på graviditet

•  Finn ut om du spiser mer enn du vanligvis gjør. Selv i de tidligste stadiene av graviditet kvinner har en tendens til å ha større appetitt. Finner du deg selv mer sulten oftere enn normalt? Du kan ikke være å spise større mengder, men det kan være lurt mat oftere. Hvis dette er tilfelle kan dette være en av de tidlige tegn på graviditet.

Husk hvor ofte du får halsbrann. Dersom du normalt ikke får halsbrann, men du er nå i ferd med å få det, er dette også en av de tidlige tegn på graviditet. Halsbrann i svangerskapet er svært vanlig, og de fleste kvinner lider av det i svangerskapet.

Sjekk dine jeans eller slacks. Er de passer den samme eller de får strammere? Selv i de tidlige stadier av svangerskapet disse er ett av tegnene på at du kan være gravid. De fleste kvinner anta at de ikke vil opp i vekt så tidlig, men det er ikke alltid sant.

Merknad hvis du har vært mer ør i det siste. På grunn av de ekstra vitaminer og mineraler som kroppen din trenger for å opprettholde en baby du kan begynne å føle deg ør eller desorientert. Noen kvinner selv canâ € ™ t synes å konsentrere seg så mye som de pleide. Heldigvis det til slutt ender. På omtrent seks ukers sjekk opp etter fødselen ting skal gjenopprette tilbake til det normale.

Se om du er oppkast eller får kvalm uten noen åpenbar grunn. De fleste kvinner tilskriver kvalme og oppkast til enten en migrene eller være gravid. Hvis du finner deg selv kjører på do med hånden over munnen din kan det være et virus, men det kan også være at du er gravid.

Alle er forskjellige, så disse tegnene på graviditet kan eller ikke kan gjelde for alle kvinner. Noen kvinner kan oppleve alle de tegn og noen kvinner kan bare oppleve noen. Noen tegn kan ha en mindre intensitet for noen kvinner, og bli mer intens med andre. Hvis du har noen av disse symptomene, sette opp en avtale med fødselslege for å ta en blodprøve tatt for å bekrefte om du virkelig er gravid.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid med legen din når du spørsmålet noen uvanlige symptomer.
  • Få vanlig svangerskapskontroll så tidlig som mulig.
  • Ta alltid alle foreskrevet vitaminer og medisiner foreskrevet av legen din.
  • Du kan kjøpe en EPT test på en dollar butikken. De er like effektive som de dyrere.