Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Blære Kramper

Blære spasmer er intense kramper i blæren muskler som forårsaker umiddelbar løslatelse av urinen. Faktisk, blære spasmer er en av de vanligste årsakene til urininkontinens. Det er en forskjell mellom å ha blære spasmer og ha en blære spasmer tilstand. Blære spasmer kan være bivirkninger eller symptomer på annen tilstand, mens en blære spasmer tilstand er et helseproblem som du har blære spasmer uten underliggende tilstand. Legen din vil måtte gjøre en klinisk diagnose, noe som betyr at han vil utelukke så mange andre helsemessige forhold som mulig og deretter gjøre en kvalifisert gjetning.

Bruksanvisning

gjenkjenne tegn på blære spasmer. De er den plutselige ufrivillige klemme av blæren muskler. Blære spasmer er smertefulle, alt fra mild kramper til type bekkensmerter opplevde under fødsel. Blære spasmer er også ledsaget av intens trang til å urinere, forårsaker urin driblinger eller full på inkontinens.

Fortell legen din at du tror du har blære spasmer. Han vil ønske å vite om noen hendelser du måtte ha. Vær sikker på at du kan gi opplysninger om når blæren spasmer skjedde, hvordan de følte seg og hvis de skyldes urininkontinens.

Gi en nøyaktig liste over eventuelle medisiner som du tar eller har blitt tatt de siste månedene. Visse legemidler som bethanechol og Valrubin kan forårsake blære spasmer som en bivirkning. Hvis dette er tilfelle, er du å få en bivirkning av medisiner i stedet for en blære spasmer tilstand. Hvis det er mulig, kan legen din som du avslutte bruken av en mistenkt narkotika å se i symptomene dine bedre.

Gi en urinprøve til legen din for analyse. Urinveisinfeksjoner kan forårsake blære spasmer og legen din vil ønske å utelukke denne tilstanden ut, spesielt hvis du har hatt urinveisinfeksjoner i det siste. Urin er normalt sterilt, således bakterier i urin vil indikere infeksjon. Hvis du har en urinveisinfeksjon, vil legen behandle det og overvåke deg blære spasmer å se om de forbedre.

gjennomgå en cystoskopi, en undersøkelse av blæren ved hjelp av en tent omfang. En cystoskopi kan fortelle legen din om du kan blære eller blærestein, som kan være årsaken blæren spasmer. Legen din vil be deg om å tømme blæren, kle av seg fra livet og ned og legge seg ned på eksamen bordet. Etter å gi deg en beroligende og bruke en lammende gel til urinrøret åpning, vil han sette inn cystoscope gjennom urinrøret og inn i blæren.