Digidexo.com

Hvor å Test Remediation

Remediation beskriver fjerningen av giftige forurensninger som negativt påvirker menneskers helse og / eller miljø. Remediation er en ren-up prosess som omfatter desinfisering forurensede områder. Mold er en vanlig giftig forurensning som krever utbedring. Muggsoppsporer er både organisk og biologisk farlig som betyr eksponering fører et bredt utvalg av helseproblemer for mennesker og dyr. Utbedring av muggsoppsporer er nødvendig for å eliminere helserisiko. Det finnes andre typer av utbedring slik som fjernelse av jern fra hagejord og avløpsvann fra drikkevann. Remediation er rett og slett fjerning av giftstoffer fra miljøet.

Bruksanvisning

•  Sjekk om du trenger utbedring ved å se bak Sheetrock på walls.You trenger å slå et hull i veggen. Hvis det er flekker av svart så formen er mindre. Hvis sort dekker til stendere og yttervegger deretter en fullstendig utbedring prosedyren er nødvendig. Det er ingen enkel måte å se bak arket bergart. Enten hullet du rote er liten eller stor den sheetrock fortsatt må repareres. Minor utbedring krever sprøyting et blekemiddel løsning på området infisert. Komplett utbedring krever fjerning av vegger, gulv og tak ned til stendere og takbjelker og skrubbing av treverket med et blekemiddel løsning.

Kle deg i sikkerhet klær; vernebriller, gummihansker, åndedrettsvern og gamle klær og sko som du ikke har noe imot å kaste ut etter opprydding for en komplett tiltaksprosjekt. Spesielle åndedrettsvern er nødvendig for rengjøring mold. Bruk N-95 eller P-100 respiratorer for utbedring.

Sett en boks fan i et åpent vindu for ventilasjon. Du må fjerne muggsporer fra luften som du opprydding. Stopp muggsporer fra å blåse tilbake inn i rommet ved taping papp rundt de utvendige vindusåpninger.

Plukk opp alle gamle teppe og gulvbelegg sette dem i en 6ml plastpose. Dobbel bag alle materialer fra innsiden av rommet, selv om de ikke synes mugne. Muggsoppsporer er vanskelig å se; du kan ikke være for forsiktig.

Spray en tåke av kjølig vann med en hagesprøyte på mugne områder. Den våte hindrer muggsporer fra å komme opp i luften mens du fjerner dem.

Slå av alle enheter som blåser luft inn i rommet. Steng av ovnen og klimaanlegget. Legg et stykke plast over luftekanaler og tape plasten rundt dører og vinduer som ikke benyttes til ventilasjon formål. Mold spores trenger inneholder under utbedring.

Samle små rusk ved å bruke en våt / tørr vakuum. Hold vakuum i et område utenfor rommet du jobber i. Du ønsker ikke at muggsporer til å samle på utsiden av vakuum som gir et middel for å spre dem til andre rom i huset. Vask tank, slange og vedlegg av våt / tørr støvsuger med blekemiddel og vann etter bruk. Ikke prøv og rengjør filteret. Kast filteret bort i en dobbel pose søppel pose.

Ta en håndholdt skrubb børste og skrubb alle flater i rommet. Bland en ½ kopp blekemiddel med en liter varmt vann og bruke denne løsningen for å fjerne mugg. Hvis det er ark rock på veggene, fjern det. For å ha full utbedring rommet må tas ned til studs og skrubbet med blekemiddel og vann.

Velg bestemte steder i rommet for å plassere en avfukter og nye fans. Luften må sirkulere i rommet for å tørke helt i minst tre dager. Hvis, mens tørking, er mer mugg oppdages bruk samme blekemiddel og vann for å rense infiserte området.

Test tilfeldige områder i rommet for tørrhet. Hvis rommet er helt tørr du trenger for å forsegle tre flater. BIN og Kilz er merker av skjellakk og oljebasert grunning som fungerer godt. Alle overflater må males med lateksmaling som inneholder mildewcide. Mildewcide bidrar til å stoppe mugg fra å vokse så lenge rommet forblir tørr. Hvis rommet begynner å holde på fuktighet mold vil vokse igjen selv etter utbedring.

Se etter tegn på muggsoppsporer vokser tilbake med jevne mellomrom. Lag et avtagbart panel i sheetrock under reparasjonen i det område hvor formen var verst. Når du sjekker for regenerering av mold rett og slett fjerne panelet, må du bruke en lommelykt og undersøke området. Hvis du ser svarte specs så formen har kommet tilbake.