Digidexo.com

Hvordan inrease Vertical JumpVertikale sprang, et mål på hvor høyt du kan hoppe, er en viktig faktor i mange idretter, fra eksplosive starter i spor og fotball til nå felgen i basketball. Vertikale sprang avhenger av flere faktorer, men til slutt, styrken på leggen musklene bestemmer i stor grad den vertikale høyden på hopping. Derfor øker den vertikale hopp krever integrere nye beinøvelser i din rutine, målretting hopping muskler fra det øyeblikket du begynner å varmes opp gjennom regelmessig mosjon.

Bruksanvisning

Oppvarming-Up

Jog lett i ca fem minutter til å begynne.

Stretch helt, med særlig vekt på leggmusklene.

Kjør opp og ned en trapp. Gjenta 20 til 30 ganger og deretter igjen strekkes.

Jump tau. Holder føttene sammen, snu tauet med begge hender raskt og hoppe tau i fem til ti minutter. Alternative hastigheten hvis du finner du får for sliten.

Stretch når du har varmet opp.

Dype knebøyninger og Jumps

Stå med føttene sammen.

Bøy ned sakte fra knærne, holde ryggen rett og bringe dine setemuskler så nær bakken som mulig.

8. Gå tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 15 til 30 ganger. Stopp hvis du begynner å føle smerte.

Stå med føttene sammen som før og bøy i knærne, holde ryggen rett og bringe bunnen din så nær bakken som kan. På det laveste punktet, hoppe opp så høyt du kan. Land med føttene sammen, klar til å bøye og hoppe igjen.

Gjenta 15 til 30 ganger. Øk antall repetisjoner som leggmusklene fortsette å utvikle.

Toe-raiser

Stå med føttene litt fra hverandre.

Løft deg selv ved sakte og jevnt stående på tuppen av tærne. Hold stillingen i noen sekunder.

Senk deg ned igjen. Som den oppadgående bevegelse, bør den nedadgående bevegelsen være langsom og jevn, slik at du føler at musklene på baksiden av bena tensing.

14. Gjenta 15 til 30 ganger. Øk antall repetisjoner som du føler at leggmusklene blir stadig sterkere. Når du enkelt kan fullføre 30 repetisjoner, kan du prøve den samme øvelsen mens du holder vekter i hendene (ikke tyngre enn 10 pund).

Tips og advarsler

  • Selv når du ikke arbeider ut, prøv å gjøre noen få repetisjoner av øvelsene ovenfor i løpet av dagen. Prøv å gjøre et par tå-raiser mens du venter i kø, for eksempel.
  • Avslutte enhver trening hvis du føler overdreven smerte eller sårhet.