Digidexo.com

Hvordan beregne Pediatric kalori behov

En kalori er en misforstått ord. Kosten ser det som noe forferdelig. Undervektige mennesker sukk og kan ikke få nok kalorier. Vekt bevisste mennesker tenker på kalorier med frykt. En kalori er faktisk en enhet av energi. En kalori er den mengde varme som det tar for 1 g vann til å stige 1 grader Celsius. Kalorier blir brukt til å måle mengden av mat mennesker ta inn og brenne av. Barn med sine sunne metabolisms har forskjellig kalori og næringsbehov enn voksne. Kaloriinntak alene bør ikke være et kriterium for ernæring, men heller næringsinnholdet skal være den viktigste motivator og veileder.

Bruksanvisning

•  Beregn en toddlerâ € ™ s behov, fra ett til tre år gamle, ved å multiplisere 95 kalorier ganger antall kilo barnet veier. Ett kg er £ 2,2 Så en pjokk som veier 11 kg - eller £ 24,2 - bør spise 1045 kalorier om dagen.

Beregn preschoolers - i alderen fire og fem - det samme som småbarn. Det ville være 95 kalorier for hver kilo eller £ 2,2 vekt.

Break skolebarn opp til yngre og eldre barn, med yngre barn faller i seks-til-ni år range og ungdommer fra ni-til-12-år-gamle serien.

Beregn yngre skolebarn på 95 kalorier for hver kilo eller £ 2,2 av vekt og eldre skoleelever på 35 kalorier per kilo eller £ 2,2 vekt. For eksempel, en 11-åring som veier £ 100 - eller 45,45 kg - ville kreve 1590 kalorier per dag.

Vær opptatt av ikke bare om kaloriinntak, men om hvor mye fysisk aktivitet og av hva slags mat barnet er tidkrevende. Å spise 800 kalorier verdt av godteri vil ikke legge protein, fiber eller vitaminer til en childâ € ™ s diett, men kan falle innenfor kalori behov.