Digidexo.com

Hvordan Test for kjønnssykdommer hos menn

Kjønnssykdommer er et økende helseproblem over hele verden, både i utviklede og uutviklede verden. En av farene ved seksuelt overførbare sykdommer er at de kan raskt spre seg, spesielt i populasjoner der seksuell aktivitet er frodig. Mens det er noen grunnleggende metoder for påvisning av kjønnssykdommer hos menn, mange menn er asymptomatiske og vil kreve blod- og urinprøver.

Bruksanvisning

•  Skaff en seksuell historie. Det første trinnet for å teste for kjønnssykdommer hos menn er å spørre et par grunnleggende spørsmål, blant annet hvor mange partnere de har hatt, hvis de bruker beskyttelse, hva seksuelle handlinger de har utført, og så videre. Denne informasjonen kan hjelpe en medisinsk faglig få et bedre inntrykk av hva Kjønnssykdommer hannen er i faresonen for.

Utfør en generell fysisk eksamen. Selv om dette ikke er spesifikt for kjønnssykdommer, en generell fysisk eksamen, inkludert en undersøkelse av lymfeknuter, kan bidra til å identifisere om pasienten lider av noen sykdommer, inkludert kjønnssykdommer.

Undersøk kjønnsorganene. Visse seksuelt overførbare sykdommer, for eksempel kjønnsvorter og syfilis, kan føre til skader på overflaten av kjønnsorganene. Undersøkelse av kjønnsorganene kan bidra til å identifisere disse lesjonene.

Utfør pasienten intervju. Du bør også spørre om pasienten har hatt noen genital smerte, inkludert kløe, svie eller smerter ved vannlating eller seksuell aktivitet.

Utfør blod- og urinprøver. Gullstandarden for å teste menn for kjønnssykdommer er testing av blod og urin. Bakterier som forårsaker seksuelt overførbare sykdommer kan identifiseres under et mikroskop. Ellers kan identifisere blodprøver virus i blodet.