Digidexo.com

Historien om Hopi Ear Candles

Øret lys er tradisjonelle medisinske behandlinger som har blitt brukt i flere kulturer. Øret lys ble brukt av de gamle grekerne. Men en av de bedre kjente kulturer å bruke øret lys er Hopi nasjon i Nord-Amerika.

Tidlig Evidence

Gamle malerier, slik som de som finnes på Grand Canyon, viser bruk av øret lys i Hopi seremonier og ritualer. Selv om mange av de tidlige bruk av øret lys var seremoniell, utviklet de inn i en terapeutisk behandling som tiden gikk. Øret lys var opprinnelig konisk, en praksis stoppet i nyere tid for sikkerhet.

Tradisjonelle bruksområder

Øret lys ble brukt av sjamaner som en del av ulike innvielsesritualer og helbredende ritualer. Stearinlys ble sannsynligvis laget spesielt for hver ritual, med bestemte ingredienser valgt for enten helbredende effekt eller religioner betyr. Bortsett fra bier voks fra stearinlys, kunne trolig ingredienser inkluderer salvie eller honning. Greenthread er en tradisjonell Hopi urt som kan ha blitt brukt i øret lys.

Ingredienser

Opprinnelig inneholdt Hopi øret lys en rekke ingredienser som vil variere avhengig av seremonien som utføres. Moderne øret lys inneholder nesten alltid de samme ingrediensene. I tillegg til bivoks base, ingredienser inkluderer honningekstrakter, salvie, johannesurt, kamille eller beta-karoten. Noen stearinlys inneholder lin.

Søknad

Øret lys er hul. Som de brenner, de skaper et vakuum som trekker urenheter på overflaten. Som de brenner, lysene utjevne trykket i hodet og ørene. Sekret av urenheter i ørene blir båret bort gjennom den hule skorstein av stearinlys.

Behandling av moderne forhold

Selv om de er fordelaktig for en rekke forhold, er de ofte spesielt god for behandling av overdreven eller komprimert ørevoks, sinus og øret irritasjon, hodepine og ubehag forårsaket av trykket i ørene, tinnitus, og for generell velvære og dempende.