Digidexo.com

Lower Leg & Calf Pain

Lower Leg & Calf Pain


Smerter i leggmuskelen av leggen er ofte assosiert med en skade. Alvorlighetsgraden av disse skadene kan variere sterkt, så vil behandling og utvinning tid. Konsulter lege - en sports-medisin utøveren hvis mulig - i alle tilfeller.

Calf Stammer

En kalv belastning oppstår når muskelen er trukket eller strukket, men ikke revet. I mindre saker utvinning kan ta så lite som to uker. Alvorlige tilfeller kan kreve opptil fire måneder. Standard behandling for muskelskader - hvile, is, kompresjon og elevasjon - er vanligvis anbefales.

Smerter i baksiden av leggen

Smerter lavt i baksiden av leggen kan tyde på Achilles senebetennelse. Dette skjer ofte i idrettsutøvere med velutviklede musklene på baksiden av bena som ikke er balansert med en tilsvarende styrke i front. Men det kan også være forårsaket av nerveskade forbundet med diabetes.

Hevelse og smerte i begge beina

Hvis begge føttene eller nedre deler av bena er hovne og smertefull, kan det være et systemisk problem snarere enn en skade, som trolig vil påvirke bare én ekstremitet. Væske buildup i begge ben kan være et symptom på hjertesykdom eller nyresvikt.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom kan føre til smerter i bena. Vanlige symptomer inkluderer bein som føles ubehagelig i alle posisjoner, sammen med et behov for å stadig flytte. Det er ingen kjent årsak.

Broken Bones

En etappe som ikke vil støtte den normale vekten av gang kan ha et brukket bein. Andre tegn er smerte, en skrapende lyd når du flytter, eller en deformert ben dersom bruddet er alvorlig. Øyeblikkelig legehjelp kreves.