Digidexo.com

Årsaker til Hals, Hip og Shin Pain

Det er flere årsaker til nakke, hofte, og shin smerte; noen er medisinske tilstander og andre er et resultat av en skade. En lege må konsulteres for riktig diagnose og behandling, men hjemme, trenger løsninger finnes for visse mindre plager. Den vanligste årsaken er leddgikt. Avhengig av symptomene og det berørte området, kan de rettsmidler være svært kostnadseffektive og enkle å utføre.

Vanlige nakkeskader / betingelser

Vanlige årsaker til nakkesmerter er stress, overanstrengelse, dårlig holdning og en klemt nerve. Et fall, bilulykke eller andre skader kan føre til skadet spinal plater eller halsvirvler. Degenerative joint sykdom eller en herniated plate kan være kilder til smerte.

Vanlige Hip Skader / betingelser

Vanlige hip skader er hip labral tårer, hip bursitt, tretthetsbrudd, hip pauser som følge av et fall eller Iliotibial band syndrom. Vanlige tilstander, muligens genetiske, som resulterer i hoftesmerter er acetabular dysplasi, brusk degenerasjon eller hip osteonekrose.

Vanlige Shin Skader / betingelser

Vanlige årsaker til leggen / smerter er muskelkramper, dehydrering, leddgikt, vitaminmangel, dårlig sirkulasjon, blodpropp, leddgikt, dyp venetrombose, perifer neuropati, voksesmerter eller til og med graviditet.

Medisinsk behandling

Kirurgi kan være nødvendig for å korrigere noen av de skader og plager. Smertestillende medikamenter kan gis enten over disk eller ved resept. Fysioterapi kan være nødvendig å fullstendig lindre smerte ved å styrke området.

At-Home rettsmidler

Trening er den mest anbefalte måten å bidra til å regne ut de "knekk" i forhold til muskel eller leddsmerter. En kald eller varm komprimere kan bidra til å innsnevre eller utvide visse blodårer, som kan redusere hevelse eller gi mer oksygen til området for å hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.