Digidexo.com

Symptomer på Degenerative Disc Disease i Øvre Tilbake

Symptomer på Degenerative Disc Disease i Øvre Tilbake


Degenerative plate sykdom er en tilstand av ryggraden, hvor de mellomvirvelskiver begynne å bryte ned. Det er en av de vanligste årsakene til nakke og ryggsmerter. Disc degenerasjon er en normal del av aldringsprosessen, og de fleste aldri engang merke til det som skjer. Men en skade fra et fall eller over-vridning eller slitasje over tid kan bringe på platen degenerasjon tidligere enn normalt forventet.

Neck Stivhet

Oftest, de med cervical (nakke) platen degenerasjon klage over å ha en stiv nakke heller enn nakkesmerter.

Stort utvalg av ryggsmerter

Det er ingen bestemt nivå av smerte som er symptomatisk for degenerative plate sykdom. Mange mennesker rammet erfaring ingen smerte, mens andre med samme grad av degenerasjon og skader kan ha alvorlig ødeleggende smerte.

Arm Pain

Noen ganger vil ikke bli lokalisert smerte i ryggen i det hele tatt, men kan bli følt i armer og hender. Denne smerten forverres vanligvis med bevegelser som involverer både rygg og armer, for eksempel bøyd over, kronglete, og nådde opp.

Nummenhet eller prikking

For noen tilfeller vil mennesker har ingen smerter i det hele tatt, men vil i stedet ha nummenhet eller prikking en av armene.

Andre symptomer

Andre, mindre vanlige symptomer på platen degenerasjon kan inkludere svelgeproblemer, svimmelhet, og hevelse i kjertler i nakken.