Digidexo.com

Hvordan ta vare på Skeleton & Muskuløse Systems

Muskel-skjelettsystemer er to av de viktigste systemene i kroppen. Disse systemene er ansvarlig for kroppens evne til å sitte, stå og bevege seg rundt. Omsorg riktig for disse systemene er avgjørende for god helse og velvære.

Bruksanvisning

Hvordan ta vare på skjelett & Muskuløse Systems

•  Spis protein hver dag. De fleste mennesker trenger 0,4 gram protein per kilo kroppsvekt. Dette vil sikre at musklene har den nødvendige proteiner for å opprettholde deres masse.

Konsumere tilstrekkelige mengder av vitamin D og kalsium. Den anbefalte daglige rasjon (RDA) for vitamin D er 200 IE for spedbarn, barn og voksne opp til 50 år, 400 IE for voksne alderen 51-70, og 600 IE for voksne over 70 år RDA for kalsium er 1000 mg for voksne opp til 50 år, 1200 mg for voksne over 50 år, og 1300 mg for voksende tenåringer. Tilstrekkelige mengder kalsium og vitamin D hjelp bein forbli sterk.

Utfør motstand øvelser i minst 30 minutter tre dager per uke. Resistance trening er en gruppe øvelser som inkluderer vektløfting, calisthenics eller øvelser ved hjelp av motstand band. Disse oppgaver vil øke styrken av muskler og tettheten av bein.

Stretch i minst 30 minutter per dag 3 dager per uke. Yoga og tai chi er gode valg. Dette vil holde muskler, sener og leddbånd limber.