Digidexo.com

Hvordan bli kvitt akne uten medisiner

Hva er den beste måten å bli kvitt kviser? Akne er forårsaket av en overproduksjon av talg. Akne oppstår vanligvis i puberteten, men kan også oppstå i voksen alder. Mange mennesker slår til medisiner for å bli kvitt akne, men ofte disse har bivirkninger. Det er mange naturlige behandlinger som bli kvitt akne like godt.

Bruksanvisning

•  Vær sikker på å holde huden klar alltid. Bruk oljefrie kosmetikk, sol skjerm, hår gels og lotion. Se etter ikke-comedogenic produkter som ikke tetter porene.

Prøv dampende ansiktet med en ren vask fille som en komprimere. Damping bidrar til å åpne opp porene.

Salat er en annen måte å naturlig bli kvitt akne. Soaking salat i vann i flere timer vil gjøre en spesiell blanding. Brukes på de infiserte områder en skylle

modne tomater kan brukes på små flekker av akne. Skjær en moden tomat i to og legg den våte delen på akne patcher. La virke i rundt en time og skyll.

Prøv å drikke grønn te til naturlig bli kvitt akne. Grønn te har vært kjent for å bekjempe bakterier og forbedre over-all helse. Den har veldig sterk antioksidant-innhold for å rense ut kroppen og mange helsebringende egenskaper. Grønn te kan tas i pilleform eller pulverform.

6. Påfør en blanding av melk og limesaft. Varme rundt 1/2 kopp melk til en byll deretter legge samme mengde lime juice. Etter avkjøling av blandingen, gjelder de infiserte områder og skyll.

Lemon kan brukes som en effektiv måte å bli kvitt akne. Den sitronsyre i sitroner naturlig fjerner bakterier på huden. Gni sitron på huden din før leggetid og våkne opp til en klarere ansikt neste morgen.

Tips og advarsler

  • Ikke glem å drikke vann og se på kostholdet ditt.
  • Ved hjelp av naturlige behandlinger for å bli kvitt akne tar tid så vær tålmodig.
  • Hvis naturlige treamtents ikke fungerer, søke råd av noen hudleger.