Digidexo.com

Hvordan avlaste MS-symptomer med kirsebær

Multippel sklerose, eller MS, er en betennelsessykdom som påvirker nerver i ryggmargen og hjernen, og dermed føre til tap av muskelkontroll i hele kroppen. Selv om det er mange tradisjonelle løsninger som brukes for å behandle MS, er en ganske ukonvensjonell måte å avlaste MS-symptomer ved bruk av kirsebær. Hvis du kjenner den riktige måten å bruke kirsebær til medisinske formål, kan de potensielt være en effektiv smertelindrende alternativ for å bekjempe MS-symptomer.

Hvordan avlaste MS-symptomer med kirsebær

MS Cherry rettsmidler

•  Bruk de riktige kirsebær. Terte kirsebær inneholder antocyaner som gir dem deres mørk rød farge og har anti-inflammatoriske egenskaper mye som de finner i den vanlige smertestillende stoffet acetylsalisylsyre. Fordi MS er en inflammatorisk sykdom, er det viktig å finne en behandling som produserer et anti-inflammatorisk respons i kroppen. Terte kirsebær gir dette svaret og vil redusere den smertefulle inflammatoriske symptomer assosiert med MS.

innlemme kirsebær i din daglige diett. Terte kirsebær kan spises naturell eller blandes i din favoritt mat. Terte kirsebær smaker spesielt godt på toppen av kornblanding eller i smoothies. Det viktigste å huske når du bruker kirsebær som et middel for å lindre dine MS-symptomer er at du må spise dem på daglig basis i orden for dem å gi størst nytte.

Ta kirsebær kapsler som en erstatning hvis du ikke finner friske kirsebær. Du kan være i stand til å finne kirsebær kapsler hos din lokale helsekost butikk, eller du kan kjøpe dem på nettet. Traverse Bay Farms har en Cherry Prime supplement som arbeider for å lindre MS-symptomer når de tas daglig.

Prøv tart cherry pulver som et alternativ til friske kirsebær eller kirsebær kapsler. Tart kirsebær pulver bør også inntas daglig og kan bli stenket på havregryn, iskrem eller noe mat som du foretrekker. Så lenge det er tatt på en daglig basis, må det gjennomgående lindre inflammatoriske MS-symptomer.

Hint

  • Sjekk din lokale helsekost butikk for tart cherry kosttilskudd. Du bør finne en rekke alternativer der samt riktig dosering informasjon for hver kirsebær produkt.
  • Sørg for å rådføre seg med legen din før du prøver noen form for MS behandling, selv helt naturlige former. Husk å holde oversikt over dine symptomer, slik at du vil være i stand til å fortelle om kirsebær kosttilskudd virker. Hvis du etter gjentatt bruk av moreller eller kirsebær kosttilskudd trenger du ikke merke noen forbedring i MS-symptomer, unngå å bruke dette midlet og snakke med legen din om alternative smertestillende alternativer.