Digidexo.com

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp


Running innebærer konstant repeterende bevegelser, så det er ikke rart at opptil 70 prosent av løpere utvikle skader hvert år. En av de muskelgrupper som er utsatt for smerte er kalven. Ofte løpere klager over at de opplever kalv smerte mens du kjører. Du kan forhindre at noe av denne smerten ved å holde kalv muskler fleksibel.

Hvordan strekke til Forhindre Kalver fra skade under et løp

•  Stå med hendene mot veggen. Skritt tilbake slik at du lener deg fremover og det ene beinet er foran den andre. Hold begge føttene fullt på bakken og lene videre fremover til du føler en strekk i midten av leggen din. Hold strekken i 15 sekunder og gjenta på det andre benet.

To Remain i posisjon med hendene mot veggen, men denne gangen bringe begge føttene sammen. Lean hoftene fremover og bøy knærne litt til du føler en strekk i leggene. Bo i denne posisjonen i 30 sekunder.

Stå på kanten av et trinn eller dempe med hælen hengende på ryggen. Hold på et rekkverk eller vegg for støtte og sakte senke hælen mot bakken. Hold knærne rett. Pause når du føler en mild strekk og hold denne posisjonen i 30 sekunder. Bøy knærne litt å strekke lavere kalv. Hold denne posisjonen i 30 sekunder.

Hint

  • Hopp prerun strekninger. En 2011 rapport fra forskere ved Feltet Association George Washington University og USA Track og konkluderte med at stretching før et løp ikke ut til å redusere skader i det hele tatt. Fokuser i stedet på å varme opp med en lett joggetur før løpeturen og på stretching etter løpeturen når musklene er varme og ettergivende. Gjenta alle de ovennevnte strekker seg minst to ganger. Puste normalt under stretching. Riktig pust vil slappe kroppen din og øke blodstrømmen til musklene dine.
  • Unngå hopping ved dine strekninger som dette kan føre til tårer i musklene som kan føre til skader. Strekke til det punktet av ubehag, men ikke strekke til det punktet av smerte. Hvis du føler noen plutselige smerter under strekningen, stoppe umiddelbart. Strekk alle andre beinet muskler etter din går så godt for å unngå muskel ubalanser. Hvis kalv smertene vedvarer selv etter vanlig stretching, snakk med din lege eller terapeut, som du kan ha en revet muskel.