Digidexo.com

Hva kan du gjøre for å forberede kroppen din for en aktivitet som rulleskøyter?

Hva kan du gjøre for å forberede kroppen din for en aktivitet som rulleskøyter?


Rulleskøyter er en lav-effekt form for trening som gir en effekt. Ifølge American Council on Exercise, brenner inline skating nesten like mange kalorier per time som går. En 2008 utgaven av "Journal of American Medical Association Pediatrics" rapporterte at tenåringer som praktiserte Hjul idretter som rulleskøyter mer enn fire ganger per uke hadde nesten en 50 prosent reduksjon i risikoen for å bli overvektig som unge voksne. Forbered kroppen for en aktivitet som for eksempel rulleskøyter gjennom muskel styrke og balanseøvelser for å forbli trygg under treningen.

Ankel Styrking

Rulleskøyter, som skøyter, er avhengig av sterke ankler. Folk som ikke er vant til skøyter eller har svake ankler vil føle tretthet i disse delikate leddene raskt under en rulleskøyter trening. Range-of-motion øvelser som ankel rotasjoner, sammen med tå hever og kalv strekninger, strekke og styrke anklene samt musklene i leggen. Leg svinger - balansere på en fot og svingende benet frem og tilbake som en pendel - også bygge sterke ankler og har i tillegg fordelen av å holde hoftene løs og fleksibel. Utfør ankel-styrke øvelser tre ganger i uken.

Balanseøvelser

Balanseøvelser forberede kroppen din for den en-legged balanse du trenger som du tar hver rullende skritt. Ankel-styrking leg svinger kan doble som en balanse trening. Tilbake etappe reiser replikere gliding bevegelse av rulleskøyter. Hold på baksiden av en stol for støtte hvis nødvendig som du løfter det ene benet ut bak deg, du holder kneet så rett som mulig. Stående på en fot i 10 til 15 sekunder om gangen kan også forbedre balansen før du starter et rulleskøyter trening.

Sentrale oppgaver

Rulleskøyter krever mye av din kjerne, som inkluderer hoftene, rygg og magemusklene. Kjerne-styrke øvelser som broer, crunches, planker og firføtte bygge opp disse muskelgruppene for å bedre balanse, økt utholdenhet og forebygge skader. Innlemme sentrale oppgaver i treningen rutine flere ganger ukentlig.

Sikkerhetsutstyr

Forbered deg på en trygg og morsom rulleskøyter session med riktig sikkerhetsutstyr. Tettsittende håndleddsbeskyttere samt albue og kne pads kan hindre forstuinger og brudd hvis du faller. Velg en skating eller sykkel hjelm som passer perfekt og sitter lavt over pannen. Don sikkerhetsutstyr din før du tar på deg skøytene. Varm opp i minst 10 minutter med noen strekk eller langsom skøyter før du hopper inn i en sprek trening for å redusere risikoen for skader.