Digidexo.com

Hvordan lage en Neck Wrap med bønner for Pain

Hvordan lage en Neck Wrap med bønner for Pain


Dine ømme og spente muskler vil takke deg for at en hals wrap med bønner. Posene er microwavable for en øyeblikkelig varme pad som er flott for å lindre smerte, eller du kan stikke dem i fryseren i kulde terapi. Gi disse saccosekker som en gave for helligdager eller spesiell anledning. Pynte med broderi eller knapper for å legge teft og stil. Velg alle typer tørr bønne å fylle vesken, så lenge de bønner er ikke harsk eller befengt med insekter.

Hvordan lage en Neck Wrap med bønner for Pain

•  Fold musselin i to slik at kantene er flush med hverandre. Sy tre sider av muslin sammen, forlate en unsewn kanten åpen. Hell bønner inn i musselin bag. Legg 04:57 dråper av en eterisk olje, avhengig av preferanser. Sy opp den åpne siden av muslin.

•  Brett flanell i to med utskriften vendt utover. Sy sidene, men la den siden åpne som er over fra brettet side. Sy knappene, slik at samme avstand mellom hver enkelt, på den indre kanten av den åpne side av flanell. Trykke på den øverste stykke flanell ned og føle hvor knappene er plassert. Sett en rett pinne inn i toppen stykke å indikere hvor du skal kutte åpninger for knappene til å passe gjennom. Skjær et snitt som er samme diameter som på knappen.

Sett inn bønne-fylt musselin pose inn i flanell bag. Lukke det åpne kanten av flanell ved å bruke knappene. Fjern bean bag fra flanell posen før oppvarming. For varme, plassere bean bag i mikrobølgeovn. Heat på høy i ca ett minutt. Ta ut og rist for å teste varmenivå. Varm opp ved 15-sekunders intervaller til du får ønsket nivå av varme. Fryse bean bag for et alternativ til en ispose. Returner bean bag til flanell pose før du bruker for å beskytte huden mot flekker som er for varmt eller kaldt.

Hint

  • Velg små til mellomstore bønner til hals wrap. Dette sikrer at flere områder av vikle blir oppvarmet eller fryses, og vil sørge for mer effektiv kontakt med det smertefulle sted som behandles.
  • Ikke legg tørkede urter, for eksempel lavendel, til saccosekker fordi de kunne satt i brann i mikrobølgeovn eller mugg.