Digidexo.com

Hvordan unngå leggkramper

Hvordan unngå leggkramper


Smerte streik uten forvarsel, ofte som du sover. Ingenting vil få din oppmerksomhet raskere enn en etappe krampe. Hvis du er utsatt for leggkramper er det noen relativt enkle justeringer du kan gjøre som vil trolig gi en lavere frekvens.

Hvordan unngå leggkramper

En vet at leggkramper skje når visse muskler kontrakt plutselig. Den resulterende smerte er umiddelbar og kan være ganske intense. Heldigvis, kramper mest leg siste bare sekunder eller et par minutter. Noen kan vare lenger, men det er ikke så vanlig. Leggkramper kan ofte skje om natten, forårsaker en forstyrrelse i søvn. Noen ganger enkle endringer i vanninntaket, vekttap eller utøve justeringer kan redusere forekomster av leggkramper.

Husk at når kroppen ikke er riktig hydrert, leggkramper er mer tilbøyelige til å skje. En enkel økning i vann hver dag kan redusere alvorlighetsgraden og / eller antall kramper du har. Hvis du oftest oppleve leggkramper om natten, prøv å drikke et glass vann en time før du går til sengs. Det er også svært viktig at du holder kroppen hydrert under trening. Drikk vann flere ganger i løpet av ditt treningsprogram. Mens hydra før og etter trening er bra, er fuktighetsgivende under rutinen enda bedre. Du kan finne bedre resultater hvis du redusere vann du tar i før og etter trening, og spre det ut over hele løpet av å trene, å ha fire eller fem vann pauser fra begynnelse til slutt i stedet for to og fortsetter å midlertidig hydrat for et par timer etter avsluttet.

Vet at leggkramper kan skyldes endringer i ditt treningsprogram. Hvis du har lagt til nye oppgaver som fokuserer på beinmuskulaturen, eller hvis du har økt antallet repetisjoner i beinøvelser, som kan være å sette en ekstra belastning på musklene som forårsaker dem til å innsnevre senere. Dessuten kan det være lurt å få en trener råd om hvordan du skal trene leggmusklene bare for å være sikker på hvilken måte du gjør beinøvelser er riktig.

Vær oppmerksom på at hvis du nettopp har begynt et nytt treningsprogram, vær svært oppmerksom på stretching og ikke går for for mye for fort. Forsømmer aldri det viktige skritt av et treningsprogram, som er grundig strekke musklene. Dette kan føre til langt større skade enn leggkramper. Like viktig er ikke så får altfor begeistret for fort. Gradvis bygge på ditt treningsprogram. For å bruke et gammelt ordtak, ble Roma ikke bygget på en dag. Ikke prøv å gå full gass med trening. Øvelse fremgang bør være jevn og gradvis, og bør alltid begynne med grundig stretching.

Kontroller at du har gode joggesko som gir deg full støtte hvis du kjører eller går for trening. Hvis du bruke hæler hver dag, eller hvis du har en tendens til å bære en rekke stiler i løpet av en uke, kan dette være medvirkende til leggkramper. Prøv å bruke sko som har har utmerket støtte og ikke legger for mye press på noen bestemt del av bena, rygg eller føtter.

Vet at kramper kan være et resultat av en mangel på kalium. Du kan øke kalium i kostholdet ditt gjennom kalium-rik mat som bananer eller eple cider eddik (mix 2 ts med et glass varmt vann) eller ved å ta en kalium supplement. Du bør sjekke med legen din først. Han kan være lurt å gjøre blod arbeid for å avklare dine elektrolytt og kaliumnivå.

Vurdere å ta en svært varm dusj før sengetid for å hjelpe slappe av musklene dine. Prøv å unngå overdreven stående, bruk av trapper eller utøve de siste par timer før sengetid. For umiddelbar lindring, gni forsiktig muskelen. Hvis dette ikke fungerer, nøye strekke muskelen eller prøve å stå opp. Når smertene har avtatt, bruke en varm komprimere til området eller ta en varm dusj. Hvis kramper er intense og svært hyppig, bør du kontakte lege om mulig muskel avslappende medisiner.

Hint

  • Leggkramper kan være mer sannsynlig hvis du er overvektig.
  • Dersom du deltar i et sjeldent aktivitet som dans eller fotturer, bruke sko med god støtte og ta hyppige pauser.
  • Hvis du sitter ved et skrivebord det meste av dagen, hold bena ut og litt opp, sakte bøye føttene oppover, hold i 5 sekunder og senk dem. Gjenta i sett på 3, flere ganger om dagen.
  • På et tidspunkt på dagen, ta deg tid til å gjøre minst et minutt eller to bein strekninger.
  • Oppgi aldri nye kosttilskudd eller urter uten å konsultere legen din, spesielt hvis du er på andre medisiner.
  • Hyppige, alvorlige kramper kan indikere en ubalanse eller en mer alvorlig medisinsk problem som bør tas opp av din lege.