Digidexo.com

VSD Treatment

Ventrikkelseptumdefekt (VSD) er en medfødt fødselsdefekt i et menneskehjerte der en defekt septum har et hull mellom de nederste kamre. Septum er partisjonen mellom hjertekamrene. Vanlige symptomer på VSD er et hjerte knurrer, blålig farge på negler eller tånegler og dårlige matvanene. Andre symptomer kan være en rask puls og slitsom lett. Det finnes behandlinger tilgjengelig som for eksempel medisiner og kirurgi.

Medisiner

Det er tre typer meklinger som brukes for VSD behandling. Betablokkere som Lopressor eller Inderal hjelp til å opprettholde et vanlig hjerterytme. Digoksin eller Lanoxin hjelp til å bygge sammentrekning styrke i hjertet.

En annen tilnærming som brukes er diuretika slik som furosemid eller Lasix. Disse bidrar til å redusere mengden av væske i kroppens sirkulasjon. Reduksjon av fluidet muliggjør mindre blod som skal pumpes i kroppen, lettelser stress av hjertet.

Kirurgi alternativer

En VSD kan variere i størrelse og så kirurgi ikke er alltid nødvendig hos pasienter med denne tilstanden. Nesten halvparten av alle VSD nære før det første året av alder, på grunn av modningen av hjertemuskelen fiber. Denne prosentandelen øker til 75% ved toårsalderen. Noen kan ikke lukkes helt, men trenger ikke operasjon på grunn av sin lille størrelse. Barnet vil trenge oppfølging omsorg fra kardiolog å overvåke tilstanden.

Kirurgi for en stor VSD er vanligvis bestemt av faktorer som lunge stress, vekst av barn, og jern-mangelfull anemi pasienter. Behovet for operasjon vil variere avhengig av pasientens tilstand.

Det finnes to typer av operasjoner utført for lukking av en VSD. Den vanligste er den intra-kardial teknikk hvor pasienten er koblet til en hjerte-lungemaskin, mens åpen hjertekirurgi blir utført. Det regnes som tryggere av de to.

Den "trans-kateter" tilnærming er mindre unnvikende men trenger dyktige leger til å sette inn instrumentene gjennom de store blodårene i hjertet. Denne fremgangsmåten brukes på enkelte pasienter som ikke ville være i stand til å ha åpen hjertekirurgi. Utsiktene etter operasjonen er utmerket. Det vil være oppfølging med en kardiolog.

Forebygging behandlingsmetoder for pasienter med VSD

I det siste når pasienter med VSD hadde bestemt kirurgiske prosedyrer eller dental behandlinger ble det anbefalt at de tar et antibiotikum før prosedyren eller behandling. The American Heart Association har endret retningslinjene i 2007, da det ble bestemt at nytten av antibiotika ikke oppveier risikoen ved å ta den.

Listen over pasienter som trenger et antibiotikum omfatter de med andre hjertelidelser eller kirurgisk implanterte ventiler, en forstørret VSD forårsaker lav blod oksygen nivå, og eventuelle protese reparasjoner. Pasienter eller deres foresatte bør rådføre seg med sin lege vedrørende bruk av antibiotika og VSD.