Digidexo.com

Forebygging og behandling av overvekt og obese barn

Forebygging og behandling av overvekt og obese barn


Childhood fedme er en alvorlig tilstand som påvirker den mentale, emosjonelle og fysiske helsen til barnet ditt. Hjertesykdom, type 2 diabetes, understreket ledd og lav selvfølelse er bare noen av problemene barnet kan møte hvis hun blir overvektige. Ved å forebygge fedme og behandle eventuelle vektproblemer barnet ditt kan ha, kan du øke hennes sjanser til å vokse til en sunn veltilpasset voksen.

Amming

Enten du er i en høy-risikokategori som en overvektig mor eller ikke, er amming den beste måten å starte ditt barn på veien til god ernæring og god helse. Medical News Today sier at studier har vist at amming i mer enn tre måneder reduserer sannsynligheten for ham å bli overvektige. Jo lenger du ammer ham, jo ​​mer gunstig. Det er ingen anbefalte alders å stoppe ammingen og Verdens helseorganisasjon anbefaler amming til minst to og et halvt år.
I tillegg til morsmelk være fordelaktig for å forebygge fedme, kan formel bidra til fedme. Formel inneholder sukker. Derfor ved å mate babyen formel i stedet for morsmelk, er du mater henne en vanlig dose av sukker, noe som bidrar til fett butikker i barnets kropp.

Ernæring

Når babyen begynner å begynner å spise fast føde, vil du seriøst begrense mengden av sukker, enkle karbohydrater og unødvendige fett barnet ditt har i sitt kosthold. Oppmuntre henne til å spise et utvalg av grønnsaker, frukt, hele korn, proteiner og mat som inneholder kalsium (for eksempel meieri, mørkegrønne grønnsaker og belgfrukter). Oppmuntre henne til å drikke vann, melk og 100 prosent fruktjuice. Utsette henne for sunn mat og en rekke matvarer i ung alder vil hjelpe innpode en livslang kjærlighet til sunn mat så vel som forhindrer henne fra å bli en kresen i matveien. MyPyramid.gov tilbyr personlig næringspyramiden du kan bruke som en guide for ditt barns ernæring.

Noen tips om å holde barnet ditt på en god ernæring bane er å sette et godt eksempel med dine egne matvaner, holde matvarer som brus, chips og godteri ut av huset, lage mat hjemme og få barn involvert i måltid forberedelser, lære barnet om ernæring, mate barnet ditt små porsjoner, ikke tvinge barnet til å rydde hennes plate, ikke bruke mat som en kondolanse og lagre avlat for spesielle anledninger.

Trening

TV, hjemme-PC og videospill oppmuntre barnet til å være stillesittende. Dette bidrar til barndommen fedme. For å forebygge fedme, i tillegg til å begrense skjermen tid, Landsforeningen for idrettshøgskole tilsier at du har minst en halv time om dagen strukturert lek med pjokk, minst en time med din preschooler og minst en time gratis spille en dag for både småbarn og førskolebarn. Barn i skolealder bør få minst en time på trening en dag i ikke mindre enn 15 minutters intervaller. Barnet bør gjøre øvelser som øker sin utholdenhet, styrke og fleksibilitet. Å oppmuntre barnet til å utøve et godt eksempel med egne treningsaktiviteter, finne aktiviteter som barnet er interessert i og ha hele familien øvelsen sammen - fotturer, sykling, rulleskøyter, går tur med hunden, sparker fotball, skyting hoops, svømming, dans og finne måter å stå opp og komme i bevegelse.

Behandling

Hvis barnet ditt har allerede et vektproblem, er det siste du ønsker å gjøre for å få henne til å føle seg dårlig om det. Vær positiv i din tilnærming. Snakk med henne om viktigheten av hennes helse heller enn hennes utseende. Begynn nå å innlemme bedre ernæring, mindre tid foran skjermen og mer trening i din daglige rutine, så vel som hennes. Begynn gradvis med familiens nye vaner, være fleksibel og være forgiving av tilbakeslag og feire små suksesser. Gjenkjenne og unngå triggere. Hvis du alltid få fast food på bilturer, begynne å pakke sunne snacks og flasker vann for bilturer. Har barnet ditt sette realistiske mål som snacking på frukt i stedet for chips i ettermiddag eller gå for en sykkeltur tre ganger i uken. Når hun begynner å møte sine mål, legger merke til det, ros henne og snakke med henne om det. Du kan merke betydelige vane forbedringer med en familie picnic eller tur til stranden som en feiring.