Digidexo.com

Tegn og symptomer på Heat Fatigue

Tegn og symptomer på Heat Fatigue


Heat tretthet er en tilstand som oppstår når kroppen ikke kan kvitte seg med varmen fort nok. Heat tretthet er en forløper til mer alvorlige tilstander på heteslag og til slutt varme strøk. Mens varmen tretthet er ikke en alvorlig tilstand, kan heteslag kreve sykehusinnleggelse og kan også føre til døden hvis den ikke behandles. Du bør lære symptomer på hete trøtthet, slik at du kan behandle dem og ikke utvikle seg til en mer alvorlig tilstand.

Tidlige symptomer

Som navnet varme tretthet indikerer, vil det første symptomet være følelsen mer sliten enn ditt aktivitets meritter. Du kan begynne å ha en liten hodepine. Du vil finne at disse forholdene vil vedvare selv om du tar en kort pause.

Mer alvorlige symptomer

Hvis du fortsetter å delta i aktiviteten, kan mer alvorlige symptomer. Du vil finne at du svetter voldsomt. Du kan også oppleve at pulsen øker raskt. Dette kan være ledsaget av hva som føles som en bankende i brystet. Du kan også merke seg at du har en hard tid å fange pusten. Endelig kan du bli desorientert eller forvirret. Du kan oppleve at du har problemer med å organisere dine tanker og problemer med å uttrykke ideer til andre.

Behandlingstilbud

Så snart du gjenkjenne symptomer på hete tretthet bør du umiddelbart prøve å hvile på et kjølig skyggelagte området. Det beste du kan drikke er en sportsdrikk som erstatter salter. Saltene vil hjelpe kroppen din til å eliminere varme. Det er svært viktig at du hviler. Hvis du fortsetter din aktivitet kan du til slutt ha et hjerneslag og må legges inn på sykehus.