Digidexo.com

Depresjon Fakta for Kids

Depresjon Fakta for Kids

Depresjon er ikke begrenset bare til voksne. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, opp til 5 prosent av barn opplever en depressiv episode på et tidspunkt under deres barndom eller tenårene. Det er viktig for foreldre og lærere til å forstå hva symptomene på depresjon ser ut hos barn og tenåringer slik at barnet kan få den hjelpen han trenger. Depresjon kan påvirke et barns evne til å fungere daglig på skolen og hjemme. Den gode nyheten er depresjon er mulig å behandle.

Symptomer på depresjon i Kids

Depresjon hos barn kan ofte forveksles med atferdsproblemer og akademiske vanskeligheter. Foreldre og lærere ofte ikke anser depresjon som årsak når et barn eller tenåringer sliter. Deprimerte barn og tenåringer kan være altfor sensitiv, irritabel, klager av fysiske symptomer eller har lav selvfølelse.

Årsaker til depresjon i Kids

En rekke faktorer føre til depresjon hos barn, inkludert en familiehistorie med depresjon, en kronisk sykdom, overgrep, traumer eller større stress. Tapet av en kjær eller en annen dramatisk liv hendelse kan utløse depresjon hos noen barn. Barn med én eller flere risikofaktorer for depresjon bør følges nøye for å behandle symptomene tidlig.

Fysiske reaksjoner på depresjon i Kids

Det er vanlig for alle som lider av depresjon å vise symptomer fysisk. Deprimerte barn spesielt har en tendens til å vise sine indre følelser av depresjon som ytre fysiske tegn. Fysiske symptomer på depresjon inkluderer hodepine, magesmerter og kronisk tretthet. Depresjon bør betraktes som en årsak til fysiske symptomer hvis noen åpenbar medisinsk grunn kan bli funnet.

Medisiner mot depresjon i Kids

I tilfeller av alvorlig depresjon hos barn, kan antidepressive medisiner være foreskrevet. Selektive serotoninreopptakshemmere, eller SSRI, er ofte foreskrevet for barn og kan være effektive i behandling av depresjon; men de er kjent for å forårsake maniske episoder hos barn, slik at barna bør overvåkes nøye når du tar dem. Depresjon hos barn er vanligvis forårsaket av noe. Det er viktig at deprimerte barn se en terapeut for å fastslå den opprinnelige årsaken til deres symptomer.

Alternative behandlinger for depresjon

Mild til moderat depresjon hos barn kan behandles uten bruk av anti-depressiva i mange tilfeller. Kosttilskudd tatt under ledelse av en lege kan redusere depressive symptomer og øke energi. Deprimerte barn bør oppmuntres til å trene litt hver dag og bruke så mye tid som mulig i sollys. Deprimerte tenåringer kan være overscheduled og må kanskje kutte ned på noen aktiviteter. Begrense TV og dataspill kan oppmuntre deprimerte tenåringer til å utvikle andre interesser, og tilbringe tid med familie og venner.