Digidexo.com

Hvordan skrive en tradisjonell Obituary

En nekrolog fungerer som en av de siste skriftlige registreringer av en persons liv. Det gjenspeiler deres prestasjoner, hobbyer, interesser og generelt viser deres familiemedlemmer og nære venner. Noen ganger skrevet av avis fagfolk og andre ganger er skrevet av en kjær, er en nekrolog en personlig bøyning om en avdød person som er delt med andre som brydde seg om ham mens han levde. Skrive en tradisjonell nekrolog bare krever kjennskap til standard format og personlig informasjon for å fylle hullene.

Hvordan skrive en tradisjonell Obituary

Cite stedet, dag, dødsårsaken direkte etter notering navnet på den avdøde. Dette er også avsnittet hvor du trenger å inkludere navnet på begravelsesbyrået, samt tid og dato for noen tjenester blir holdt til ære for den avdøde. Noen mennesker velger å ikke inkludere dødsårsaken hvis det var en voldelig en, i stedet bare velger å si at personen døde.

Eksempel: John Doe, 57, døde lørdag i Anywhere, Tenn, etter en lang kamp mot kreften.. En minnegudstjeneste vil bli holdt på 14:00 søndag 15 februar, på Anywhere Funeral Home.

Skriv noen linjer om sin utdanningsbakgrunn og arbeidssted. Dette er en ganske grei avsnitt bare la folk få vite litt om hva han gjorde for en levende og hvordan han tilbrakte en del av sitt liv før hans bortgang.

Eksempel: John uteksaminert fra hvor som helst College med en bachelorgrad i vitenskap i 1973 Han ble ansatt med Anytime Technologies i 15 år.

Skriv et avsnitt om sine hobbyer og generelle interesser. Dette gir en mer personlig titt inn i livet til den avdøde, med informasjon bare hans indre sirkel kan ha kjent. Hvis det er en stor liste over familie å inkludere i nekrologen, mange mennesker velger å hoppe over dette avsnittet.

Eksempel: John elsket å jakte og fiske. Han var medlem av Anywhere Baptist Church og nøt den tiden han tilbrakte med sin kone og fem barn.

List familiemedlemmer, og starter med sin ektefelle - om han hadde en - og umiddelbare barn. Tradisjonelle nekrologer bare vise en ektefelle, barn, foreldre, besteforeldre, barnebarn og nære venner. Men dette er generelt en personlig sak, og hvis du er villig til å betale mer for plass i den lokale avisen, kan du føre så mange som du ønsker.

Eksempel: John later seg sin kone på 25 år, Jane; tre døtre, Elizabeth Williams, Rachel Doe og Jennifer Jones; hans foreldre, Elise og Ralph Doe; fem barnebarn; og Robert Belford, en nær venn av familien.

Avslør kontaktinformasjon for begravelsesbyrået eller likhus ansvaret for tjenestene. Dette gir leseren med kontaktinformasjon, i tilfelle de trenger mer informasjon eller ønsker å bidra til tjenestene på noen måte.

Eksempel: Du finner mer informasjon service, vennligst kontakt Anywhere Funeral Home på (000) 000-0000.