Digidexo.com

Hukommelsestap & Diet & Supplements

Som du alder, er en viss grad av hukommelsestap å forvente; Det er en naturlig følge av aldring. Men på et tidspunkt, linjen mellom forventet og unaturlig hukommelsestap kan krysses, noe som resulterer i problemer med å utføre rutineoppgaver og kronisk frustrasjon som din evne til å fokusere på viktige detaljer blir redusert. Mens kosthold og kosttilskudd ikke kan gi et fullverdig kur for hukommelsestap, kan de hjelpe deg å holde naturlig hukommelsestap til et minimum.

Hukommelsestap

Ifølge American Academy of Family Physicians, som du alder, hjernen din vil naturligvis begynne å miste hjerneceller og redusere sin produksjon av viktige nevrologiske kjemikalier, som kan føre til mild hukommelsestap. Den mest typiske type minne å bli påvirket av disse nevrologiske endringene er utvidet korttidshukommelse - linjen mellom kort og lang sikt minne. Et eksempel på en felles minnerelaterte evne som avtar med alder er evnen til å huske navn på personer du nylig har møtt.

Memory Loss Diet Forskning

Ifølge James Joseph, MD, direktør for Neuroscience Lab ved Tufts University, har kosthold rikt på antioksidanter vist seg å ha en positiv effekt på aldersrelatert nedgang i minnet. I tillegg har forskning utført ved Medical University of South Carolina funnet en sammenheng mellom aldersrelatert hukommelsestap og kosthold rikt på kolesterol og mettet fett.

Memory Loss Diet

Med tanke på forskning, den beste dietten for å hindre hukommelsestap ville være en rik på frukt og grønnsaker, spesielt fargesterke elementer som alle former for bær, appelsiner, kirsebær, røde druer og plommer. Gode ​​grønnsaker å inkludere i din hukommelse oppbevaring dietten inkluderer spinat, brokkoli, rødbeter, løk og rosenkål. For maksimal effekt, bør denne tilstrømningen av frukt og grønnsaker være kombinert med en reduksjon av elementer høy i mettet (animalsk) fett som rødt kjøtt, sammen med å se din totale inntaket av kolesterol.

Hukommelsestap Naturlig kosttilskudd

Ifølge Greg Cole, MD, direktør ved Alzheimers Center ved University of California, er curcumin en potensiell krydder som har vist seg å ha en positiv effekt på oppbevaring. Dyrestudier publisert i "The Journal of Neuroscience" fastslått at curcumin var effektiv på å redusere oppbygging av minne-reduserende plakk i hjernen til mus. I tillegg, å supplere med et B-vitamin-komplekset kan også hjelpe.

Andre hukommelsestap Supplements

The University of Maryland Medical Center anbefaler følgende kosttilskudd for å bekjempe hukommelsestap: ginseng (American, asiatisk eller Siberian), karnitin, ginkgo biloba, rosmarin og grønn te. Mens du absolutt ikke trenger å gjøre alle disse forbindelsene en del av din daglige minne-oppbevaring kosthold, kan det være lurt å prøve en eller to for å se hvor godt de påvirker din situasjon.