Digidexo.com

Hvordan kontrollere appetitten naturlig

Hvordan kontrollere appetitten naturlig


Vi lever i en verden som er besatt med vekttap og bilde. Men miste vekt er en vanskelig oppgave for mange mennesker. Mange slankepiller lover rask og enkel vekttap, men noen av dem har negative bivirkninger. Mange diett planer eksisterer også, men folk ofte har problemer med å holde på dem fordi de synes det er vanskelig å kontrollere sin appetitt. Du kan gå ned i vekt og holde deg til din diett plan, skjønt, ved å kontrollere appetitten naturlig.

Hvordan kontrollere appetitten naturlig

•  Drikk mer vann i løpet av dagen. En sunn voksen bør drikke mellom åtte og 12 kopper vann hver dag. Vann inneholder ingen kalorier, fett eller kolesterol, og det hjelper deg til å føle full. Hvis du begynner å føle sulten, drikk et glass vann og vent i 10 minutter. Dette bør bidra til å redusere sult.

Spis mer grønne grønnsaker som grønnkål, salat, kål, brokkoli, spinat eller erter. Grønne grønnsaker har svært få kalorier, og er høy i kalsium, magnesium, jern, kalium, sink, vitaminene A, C, E og K. De er også høy i fiber, som stimulerer appetitt-undertrykke hormoner og hjelper deg til å føle full.

Legg nøtter til kosthold som snacks. Nøtter er rike på protein, fiber og antioksidanter og kan redusere risikoen for hjertesykdom. Nøtter er fortsatt i høy i kalorier, skjønt, så ikke spis mer enn én etikett på to gram om dagen, som handler om en håndfull. Valnøtter, mandler, hasselnøtter, peanøtter, pekannøtter, pinjekjerner og pistasjnøtter er gode valg for en matbit.

Cut så mye sukker, alkohol, raffinert hvitt mel og koffein fra kosten som mulig. Matvarer med hvitt mel eller raffinert sukker mangler fiber og næringsstoffer. Disse typer matvarer føre til en topp i blodsukkeret og energi, og ikke tilfredsstille din appetitt for lang. Kaffe kan i utgangspunktet la deg mett, men økt inntak av koffein vil øke kortisolnivå; høyere nivåer av kortisol faktisk stimulere appetitten.

Plan små måltider og snacks hele dagen slik at du kan spise i intervaller. Skipping måltider kan føre til dårlig mat valg og overspising. Mindre måltider bidra til å forhindre dårlig. Holde størrelsen på måltidet ikke større enn størrelsen på magen. For å bestemme denne størrelsen, gjør en åpen neve med tommelen berøre pekefingeren. Magen din er omtrent like bred som neven din og dobbelt så lang. Hold små måltider i tråd med kosten retningslinjer skissert av USDA. Inkluder masse frukt, grønnsaker, hele korn og fett-fri eller lav-fett meieriprodukter, mat lavt i mettet fett, kolesterol, salt og tilsatt sukker og spise magert kjøtt, fjærkre, fisk, bønner, egg og nøtter.

Planlegg måltidene på forhånd. Dette vil hjelpe deg å unngå å gjøre dårlige matvalg og holde deg fra å gi inn i fristelse. Hold usunn mat ut av huset slik at du ikke blir fristet.

Konsumere dine måltider saktere. Dette gir tid for hjernen din slik at du vet du er full før du spiser for mye. Ifølge en artikkel i Ladies 'Home Journal, kan det ta 10-45 minutter for kroppen å signalisere hjernen din at du er full.

Hvis du er ute mat, vente med å spise. En craving representerer ikke sult og normalt bare varer i ca 10 minutter i henhold til en artikkel i Leserens Digest. Les en bok, trene eller snakke med en venn for å få tankene vekk fra craving.

9. Tren regelmessig. Trene konvertitter lagret kroppsfett til blodsukker og øker blodsukkernivået som reduserer dine krav.

Unngå shopping for dagligvarer når du er sulten, ensom eller lei. Du er mer sannsynlig å bringe hjem usunn mat du ikke trenger.

Cravings kan snike seg på deg når du er trøtt. Lær å fokusere på tretthet snarere enn suget. Ta en lur eller finne en måte å få ny energi.