Digidexo.com

Høy Carb Foods List

Høy Carb Foods List


Mange mennesker prøver å gå ned i vekt er interessert i å spise så få karbohydrater som mulig, mens utøvere legger opp på dette næringsstoffet for å få utholdenhet og utholdenhet. Sammen med fett og protein, karbohydrater er makronæringsstoffer som forbrukes for å produsere energi til kroppens daglige funksjoner. Enkelte matvarer, spesielt de som inneholder former av sukkere, er høyere i karbohydrater enn andre.

Pulverisert Sugars

En av de høyeste nivåer av karbohydrater er funnet i pulverisert sukker. En enkelt kopp, 120 g, av denne type sukker som inneholder 120 gram karbohydrater, tilsvarende 40 prosent av den daglige anbefalte verdien for en frisk voksen, i henhold til ernæring data. Pulverisert sukker er, gram for gram, 100 prosent karbohydrater, og uten fett eller proteiner. Grunnen til dette er pulverisert sukker er former av sukrose, som er et disakkarid. En enhet av disakkarider skaper en enkel sukker, eller enkle karbohydrater.

Epler

Epler som er dehydrert, har en lav-fuktighetsinnhold, sulfured og ukokt inneholder 56 gram karbohydrater per kopp, 60 gram, som tilsvarer 19 prosent av det daglige anbefalte verdien. Denne maten er 98 prosent karbohydrater, og 1 prosent hvert protein og fett, med 49 gram sukker. Tørket epler er vanligvis spises som snacks eller lagt til pakket korn, havregryn og desserter. I motsetning til dette inneholder et enkelt rå unpeeled eple bare 17 gram av karbohydrater.

Maisenna

Maismel er en populær matvare finnes i mange spiskammers, og det er et produkt av mais. En glutenfri alternativ, ifølge BigOven, kokker bruke maismel som fortykningsmiddel for sauser, paier og sauser, så vel som for en Tempura røren på stekt kjøtt. Cornstarch inneholder et høyt nivå av karbohydrater, med 117 g i en 128 gram koppen. Denne maten er 100 prosent karbohydrater, med null fett og proteiner.

Svisker

Dehydrerte, ukokt svisker inneholder et høyt antall karbohydrater. En kopp, 132 gram, inneholder 118 gram karbohydrater, noe som tilsvarer 39 prosent det daglige anbefalte verdien. Denne variasjon av svisker inneholder 4 prosent protein og 2 prosent fett som skal anvendes i forbindelse med de karbohydrater for energi. Svisker er en svært næringsrik mat som ofte spises som snacks, ifølge WHFoods.