Digidexo.com

Hvordan lage din Barne Snacks sunnere

Hvordan lage din Barne Snacks sunnere


Mens snacking er ofte forbundet med junk food og dårlige matvaner, eksperter ved Mayo Clinic svare at det faktisk kan være sunt for både barn og voksne. Planlegging sunn snacks mellom måltidene styrer stoffskiftet, sult og junk food binging. Men å få barn til å velge sunt over høy fett og sukker er utfordringen. Snarere enn å overbevise barna som rå frukt og grønnsaker er deres eneste snack alternativer, er svaret å ta eksisterende mat de liker eller ren frukt / grønnsaker de elsker og spinne dem inn sunnere, mer morsomme versjoner av seg selv.

Hvordan lage din Barne Snacks sunnere

Frossen frukt Pops

•  Skjær en fersk banan i to, skrelle av skinnet og skyve en håndverket pinne inn i banan halvparten.

Slather banan i naturlig peanøttsmør og rull banan i ditt barns favoritt nøtter, frø eller knust hel-korn frokostblanding.

Plasser belagt bananer på et flatt ark som er blitt dekket med voks papir og fryse i 3 timer. Resultatet er en kul, næringsrik banan godbit for sommeren.

Bugs i Dirt Blanding

Fyll en pose som kan lukkes med graham crackers og knuse å simulere skitt.

Legg tørkede tranebær for å simulere Ladybugs, rosiner til erstatning for maur og gummy frukt snacks som ormer. Lukk posen og rist.

Legg til mørke sjokoladebiter som late "biller" og tjene i en mini blomsterpotte for barn som er spesielt vanskelig å oppmuntre til å prøve noe nytt.

Dyppe Panel for Grønnsaker

Ordne et utvalg av friske snitt gulrøtter, selleri, brokkoli, agurk, squash og cherrytomater i en kul delt bolle. Velg grønnsaker barnet ditt allerede spiser.

Mix 1/2 kopp lav-fett rømme og 1 ts. løksuppe blande for å lage en yummy vegetabilske dukkert.

9. Bland 1/2 kopp lav-fett kremost, 1/4 kopp lav-fett rømme og 2 ss. av taco krydder for en sørvestre-flavored grønnsak dip.

Mix 1/2 kopp lav-fett rømme med 1/4 kopp lys mayo og 2 ss. av ranch salat dressing krydder for en tredje dipping panel for grønnsaker.

Hint

  • Barndom diabetes er på vei oppover i USA, og barna diagnostisert med diabetes trenger å være spesielt oppmerksomme på snacking som hjelper dem å opprettholde blodsukkeret, ifølge Kids Health. Karbohydrat snacks kan spike blodsukkernivået i kroppen, så det er viktig å balansere et karbohydrat snack med magre proteiner.
  • Barne snacks, selv hos friske former, bør gis i single-serving porsjonsstørrelser. Ifølge US Department of Health and Human Services, del størrelser av måltider og snacks både er på vei oppover og bidra til landsomfattende økning i fedme. Selv om det tar et par ekstra minutter, porsjone barnets sunn snack lærer dem å regulere maten intakt på en sunn måte.