Digidexo.com

Paleo Diet for Ulcerøs kolitt

The Paleo Diet er basert på kosthold de siste 80 stammer av jegere og sankere igjen i verden i dag. Deres kosthold har ikke forandret seg mye siden mennesket først gikk planeten. De som tror de Paleo Diet verker sier at grunnen til disse moderne jegere og sankere ikke lider av mange av de sykdommer som herjer verdens generelle befolkningen i dag er på grunn av sin gamle kosthold.

Dr. Walter VOEGTLIN var en av de første til å dokumentere behandling av ulcerøs kolitt pasienter med Paleo Diet. Han mente mennesker er kjøttetende skapninger og bør spise som sådan.

Paleo Diet som en behandling for Ulcerøs kolitt

Selv om de fleste kjente medisinske organisasjoner ikke lenke Paleo Diet med ulcerøs kolitt direkte, en rask sjekk av dietten anbefales for kolitt pasienter ved Mayo Clinic viser hvordan det å følge Paleo Diet kunne hjelpe. The Mayo Clinic anbefaler deg å eliminere matvarer som forårsaker gass eller ser ut til å gjøre symptomene verre. Bønner er på Mayo Clinic liste over ting du bør unngå, som er meieriprodukter og høy-fiber matvarer som hele korn.

Foods til Cut

Ifølge Dr. Ben Balzer, forfatteren av "Introduksjon til den paleolittiske Diet", med utgangspunkt i Paleo Diet innebærer å eliminere enkelte matvarer fra kostholdet ditt. Han sier at du bør begynne med å eliminere alle korn og poteter fra kostholdet ditt.

Paleo Diet krever også at du eliminere bønner, melkeprodukter, sukker og salt fra kostholdet ditt.

Foods å holde i kosten

Du kan holde spise kjøtt, kylling, fisk, frukt og grønnsaker (unntatt poteter). Bær av alle slag er også et godt valg for de som er på Paleo Diet.

Du kan også holde spise de fleste nøtter, men ikke peanøtter, fordi de er teknisk sett en bønne. Cashewnøtter har heller ingen plass i Paleo Diet. De tilhører sin egen mat familie i stedet for mutteren familien.

Som du fatt på Paleo Diet, erstatte maten du kuttet fra din diett med ekstra non-potet grønnsaker og innmat som lever eller nyre.

Justering til Paleo Diet

Kroppen din vil ta litt tid å venne seg til disse drastiske endringer i kostholdet ditt, så du bør innføre det gradvis. Dr. Balzer anbefaler du starter Paleo Diet med frokost bare fordi de fleste mennesker har en tendens til å spise mye korn til frokost. Når du finner deg selv justert til en Paleo frokost, og deretter legge lunsj til paleo agenda. Utvides til å inkludere middag i Paleo Diet etter kroppen din godtar både frokost og lunsj Paleo måltider.