Digidexo.com

Alternative legemidler til behandling av GI problemer

Gastritt beskriver en rekke forhold som oppstår i slimhinnen i magen. GI (gastrointestinal) problemer oppstår fra infeksjon, traumatisk skade, regelmessig bruk av smertestillende piller og alkohol misbruk, ifølge Mayo Clinic. Hvis du lider av GI problemer fra tid til annen, og din lege har utelukket en mer alvorlig tilstand, kan det være lurt å se nærmere på noen alternative behandlinger til over-the-counter forberedelser.

Symptomer

Det er mange ubehagelige symptomene som følger GI problemer. Du kan føle ekstremt full kort tid etter Måltidet starter, føler altfor full etter slutt et måltid og føler smerte i magen. Du kunne ha en følelse av varme i brystet sammen med kvalme og oppblåsthet.

Japansk urte rettsmidler

Mange japanske urte rettsmidler har blitt brukt i tusenvis av år for å hjelpe dine GI problemer. Rikkunshi-til er en forberedelse fra åtte urter. Dai-Kenchu-å benyttes som en helbredende metode som omfatter ginseng, ingefær og Zanthoxylum frukt, ifølge NaturalNews.com.

Akupunktur og kinesiske urter

Du kan eksperimentere med akupunktur, som ofte blir brukt til å lindre mange fordøyelsesproblemer i tradisjonell kinesisk medisin. Noen urter som brukes i kinesisk medisin for gastrointestinale problemer er hoelen, lakris, atractylodes og ingefær, en velkjent urt for matlaging. Det finnes mer enn 6000 urter i Kina for alle forhold; de anses matvarer, ikke narkotika, i USA, og de er ikke godkjent av US Food and Drug Administration.

Moxibustion Chinese

Moxibustion behandling er en av flere kinesiske metoder for behandling av gastrointestinale problemer. En antent kjegle eller pinne på urter brukes til det berørte området på kroppen, spesielt på riktige akupunkturpunkter.

Livsstilsendringer

Ifølge Mayo Clinic, er det mange måter du kan bidra til å forhindre magebesvær. Spis sunn mat, spiser moderate porsjoner og bruke vanlige spisetider. Opprettholde en sunn vekt, som gastritt forekommer oftere hos overvektige mennesker. Tren regelmessig, få minst 30 minutter hver dag med aerobic trening. Stress kan føre til mange mageproblemer ved å øke magesyre og bremse digestions. Du kan prøve tai chi, meditasjon eller yoga for å redusere stress og føle deg avslappet.