Digidexo.com

Hot Water & Lemon for forstoppelse

Hot Water & Lemon for forstoppelse


Forstoppelse er en av de mest vanlige og plagsomme plager i fordøyelsessystemet. Forstoppelse kan være forårsaket av utilstrekkelig kostfiber, utilstrekkelig væskeinntak eller underliggende tilstander som irritabel tarm syndrom. Behandling av forstoppelse kan oppnås gjennom bruk av varmt vann sitron tas oralt eller rektalt i form av klyster.

Oral administrasjon

Drikke en kopp varmt sitronvann hver dag. Sitroner er rike på sitronsyre, noe som bidrar til å stimulere fordøyelsen og eliminere år med oppbygging av toksiske substanser i tykktarmen. Klem saften av to sitroner i en 8-unse glass vann. Varm opp sitron vann i en kopp i mikrobølgeovnen i ett minutt. Nipp sitron vann sakte for å hjelpe du tåler den sure smaken av sitron.

Rektal administrasjon

Ved hjelp av varm sitronsaft rektalt i form av klyster bidrar til å eliminere oppbygging av herdet avføring og giftstoffer i tykktarmen. Bruk saften fra to store sitroner kombinert med varmt til varmt vann til å fylle en 2-liter klyster bag. Smør tips klyster applikator med et vannløselig smøremiddel som KY Gel eller Astroglide. Sett tuppen inn i endetarmen for å levere sitron og vann. Behold løsningen i opptil fem minutter før utvise løsningen og avføring i kommode.

Mykne

Drikke varm sitron vann myker krakk som har blitt herdet og vanskelig å passere på grunn av utilstrekkelig hydrering. Drikke varm sitron vann først i morgen med frokost bidrar til å myke opp avføringen fra måltider spist dagen før. Drikke varm sitron vann først i morgen med frokost bidrar også til å sikre riktig fordøyelsen slik at avfallet som genereres fra frokost kan lett gått gjennom fordøyelsessystemet etter at alle næringsstoffer har blitt absorbert fra maten spist til frokost.

Bulking agent

Legge bulk til avføring hindrer avføring fra å bli tørket i tykktarm og endetarm før avføring. Sitroner er en utmerket kilde til kostfiber. Den fiber som finnes i sitron vann sammen med vannet i seg selv fremmer bulking av avføring, som beveger seg avføringen langs fordøyelseskanalen og ut av kroppen gjennom endetarmen under en avføring.

Betraktninger

Drikke varm sitron vann er et naturlig middel for forstoppelse. Naturlige løsninger for forstoppelse kan være langt mer fordelaktig å systemet enn sterke kjemiske avføringsmidler, som kun avlaste forstoppelse, mens varmt vann sitron regulerer systemet for å hindre forstoppelse. Varm sitron vann for forstoppelse kan også være fordelaktig for kvinner som lider av forstoppelse under svangerskap på grunn av mangel på bivirkninger av kjemiske avføringsmidler slik som bisakodyl, glyserin og natriumfosfater.