Digidexo.com

Hvordan hjelpe Intimacy Problemer Under depresjonen

Depresjon fører med seg en rekke symptomer, som for eksempel intimitet problemer, tap av appetitt, utmattelse og kroniske smerter. Intimitet problemer kan omfatte manglende interesse for sex samt vansker med å få følelsesmessig nær andre. Det er viktig å behandle årsaken til symptomene - depresjonen. Mens depresjon kan føles overveldende, er det mange behandlingsmetoder som kan hjelpe. Med omhu, kan du behandle depresjon effektivt og hjelpe intimitet problemene den forårsaket.

Bruksanvisning

•  Vurdere antidepressiva. Det er et bredt utvalg av antidepressiva tilgjengelig som kan korrigere kjemiske ubalanser som bidrar til depresjon. Noen individer ta antidepressiva for en kort stund å få sine depresjoner under kontroll, mens andre forblir på dem i lengre perioder av gangen. Du trenger en resept fra lege for å få antidepressiva.

Snakk med legen din om eventuelle medisiner du tar for tiden. Ulike medisiner, inkludert noen antidepressiva, har en redusert sexlyst som en potensiell bivirkning. Hvis medisinen er å bidra til intimitet problemer, kan legen være i stand til å foreskrive en alternativ medisin som ikke har den samme bivirkning.

Se en mental helse profesjonell. Mens du kan få tak i en antidepressant resept fra din fastlege, kan en mental helse profesjonell hjelpe deg å arbeide gjennom livet problemer som kan være årsaken til depresjon. Regelmessig terapi kan hjelpe deg med å utvikle nytt perspektiv samt mestring som kan bidra til å lindre din depresjon. Du kan også jobbe med dine problemer med intimitet under øktene. Psykiatere, psykologer og terapeuter alle tilbyr psykiske helsevernet.

Diskuter dine intimitet problemer med partneren din. Solid kommunikasjon om problemene kan forbedre dem. Når du har åpnet kanaler for kommunikasjon, vil du ikke være like sannsynlig å føle seg flau eller ukomfortabel med situasjonen. Snakk også med partneren din om din depresjon generelt. Ofte bedrer depresjon når du diskuterer dine følelser.

Trykk partneren din. Intimitet problemer forårsaket av depresjon kan være tøff på begge parter. Små handlinger, som klemmer eller holder hverandre i hendene, kan bidra til å helbrede gap mellom deg som kan ha blitt forårsaket av intimitet problemer. Fysisk berøring viser partneren din at du finner ham ønskelig og bryr seg om ham, til tross for de tøffe spørsmålene du både arbeider med.

Si positive ting til din partner. Hver dag, tenke på en ting som du liker med partneren din, og fortelle henne hva det er. Hvis du gjør det til en vane å fokusere på de positive sidene ved forholdet, vil du både føle deg bedre om det over tid. Som et resultat, vil du være mer tilbøyelig til å dele med hverandre, både følelsesmessig og fysisk.

Ta vare på deg selv. Depresjon ofte kan føre til at du forsømme deg selv på ulike måter, forverring av situasjonen. I stedet, ta deg tid og krefter nødvendig å behandle deg selv godt. Spis et sunt kosthold, får tilstrekkelig nattlig hvile, og trener daglig. Hvis du omfavne en sunn og balansert livsstil, vil du støtte din helbredelse av depresjon. Som et resultat, vil dine problemer med intimitet forbedre.

Hint

  • Unngå alkohol og narkotika. De kan seriøst forverre depresjon.