Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter og Spider årer i bena

Cellulitt og edderkopp årer påvirke både menn og kvinner, selv om det er en høyere forekomst av disse problemene hos kvinner. Cottage cheese lår, en glad navn for lår pepret med cellulitter, hindrer mange kvinner fra donning badedrakter og edderkopp årer kan bli åreknuter hvis du ikke tar kurativ tiltak raskt. Cellulitter er der for å bo når det ser ut, men edderkopp årer kan elimineres. Noen medisinske behandlinger og livsstilsendringer kan redusere forekomsten av cellulitter og eliminere edderkopp årer helt.

Bruksanvisning

Redusere forekomsten av cellulitter

•  Spis en sunn, fettfattig diett. Ditt kosthold bør inneholde frukt, grønnsaker, korn og masse vann. Unngå bearbeidet mat og mettet fett, som smør. Sørg for at ditt daglige kaloriinntaket er lik det som er anbefalt for din alder, kjønn og livsstil.

Tren regelmessig. Trening kan ikke gjøre cellulitter forsvinne, men det vil tone bena og gjøre cellulitter mindre opplagt. Lunges og side heiser er spesielt gode øvelser for å inkludere.

•  Prøv medisinske terapier. Radiofrekvens er en dyp-oppvarming teknikk som bruker radiobølger og infrarødt lys for negative vev massasje mens laser terapi bruker laser energi. The Mayo Clinic kaller disse de mest lovende medisinske behandlinger tilgjengelig, selv om det ikke er etablert kur for cellulitter.

•  Vurder massasjer og cellulitt kremer. Selv om disse metodene ikke har vist seg å være effektive på sine egne, når kombinert med diett og mosjon de kan bidra til å redusere forekomsten av cellulitter.

Eliminer Spider årer

Kjøp et par av kompresjonsstrømper. Støttestrømper gjelder jevnt trykk til bena, og tvinger blod gjennom venene på en mer effektiv måte. Støttestrømper er tilgjengelig fra apotek i forskjellige størrelser.

Exercise. Beinøvelser, som å gå, vil bedre blodsirkulasjonen i venene og musklene i leggene og redusere inntrykket av edderkopp årer.

•  Gå ned i vekt. Ekstra vekt over det som er anbefalt for din kroppstype vil legge et press på bena og redusere blodsirkulasjonen. Vedta en sunn diett som er lav i fett og høy i fiber.

Løstsittende klær og lav hæl sko. Stramme klær rundt bena, lysken og midje reduserer også blodsirkulasjonen i bena. Høyhælte sko begrense blodsirkulasjonen i leggen, som kan føre til utseendet på edderkopp årer.

bedrer blodsirkulasjonen i bena. Ikke kryss bena. Hold føttene hevet over hjertenivå når du slapper av. Gjør dette så ofte som mulig.

Prøv polikliniske medisinske behandlinger. The Mayo Clinic anbefaler medisinsk behandling når ingenting annet fungerer. Skleroterapi (injisere venene med en løsning som tvinger dem til å lukke) og laserterapi er medisinske behandlinger for små årer. Intensive behandlinger for større åreknuter inkluderer ambulerende blodprøvetaking, kateter assistert prosedyrer, vene stripping og endoskopisk vein kirurgi.

Tips og advarsler

  • Ifølge Mayo Clinic, genetikk, stress, hormonelle p-piller og en stillesittende livsstil er alle faktorer som kan øke en kvinnes sjanse for å utvikle cellulitt.
  • Unngå fettsuging. Denne fremgangsmåten kan anvendes med hell i å forme kroppen, men det kan ikke eliminere cellulitt. The Mayo Clinic sier at denne behandlingen faktisk gjør cellulitter mer merkbar.