Digidexo.com

Retningslinjer for bruk av progesteron kremer

Progesteron krem ​​brukes hovedsakelig for behandling av pre-menopausale symptomer. Det anbefales også for kvinner som opplever de negative effektene av lavt progesteron nivå i kroppen som kan føre til hormonell ubalanse. Kremen påføres på områder av kroppen der det kan lett absorberes i blodkapillærer. For å få det beste ut av progesteron krem ​​er det viktig å kjenne de riktige måter som bør imidlertid brukes.

Velg en naturlig progesteron krem

Kjøp en naturlig progesteron krem ​​i stedet for et syntetisk krem. Den naturlige krem ​​er mer lik i form av dens kjemiske sammensetning til hormon som produseres progesteron fra eggstokkene. Naturlig progesteron kremer kan være foreskrevet av legen din. Siden hver kvinne har en annen hudtype absorpsjon av kremen vil variere avhengig av dosering som kan bestemmes av legen din. Hvis du velger å kjøpe en over-the-counter alternativ progesteron krem ​​kjøpe en som inneholder diosgenin som kroppen kan konvertere til naturlig progesteron.

Dosering

Pass på at du får riktig dose per dag. Daglige anvendelser av 1/4 til 1/2 ts av progesteron krem ​​er generelt anbefalt. Spesifikke doseringer kan variere fra individ til individ basert på din tilstand, så spør legen din hva dosering passer dine behov. Siden aktuell progesteron krem ​​varer i opptil syv timer i kroppen det er tilrådelig å bruke det bare to ganger om dagen. Du kan bruke den om morgenen og om kvelden etter å ha tatt en dusj.

Søknad

Progesteron krem ​​absorberes av subkutant fett i kroppen, og det må påføres i tynne lag. Det kan brukes på kinnene, nakke, mage, øvre bryst, bryster, rumpe, hendene dine, indre, nedre armer, og innsiden av lårene ved hjelp av fingertuppene.
Sørg for at huden din er vasket, ren og klar av kosmetikk. Ved påføring spre kremen tynt over hudområdet. For maksimal absorpsjon prøve å gni i kremen på så stort område som mulig.
Roter applikasjonsstedet hver dag. Prøv ikke å bruke den på samme sted to dager på rad for å tillate underhudsfett i det området til å absorbere kremen. Hvis du bruker den til ett område dag etter dag, kan underhudsfett bli mettet. Dette vil føre til at området blir ute av stand til å absorbere mer progesteron.