Digidexo.com

Hva er fordelene med Curves for Women?

Hva er fordelene med Curves for Women?


Kurver for kvinner er et treningssenter basert rundt en sirkeltrening program som kan være ferdig i bare 30 minutter. Ernæringsmessige rådgiving er også inkludert i gym medlemskap. Programmet er utviklet for å hjelpe kvinner med varierende fitness nivåer og aldre å komme inn i treningen rutine i en liten klasse setting.

Praktiske Steder og Timer

Kurver for kvinner har nesten 10.000 klubb steder over hele verden som spenner over 70 land. Det er vanligvis flere Curves for Women steder i enhver samfunn å velge mellom med åpningstid som faller i den etter jobb satt samt tidlig stigerør. Kurver for kvinner har hatt betydelig ekspansjon i storbyområder som New York og Los Angeles, og har i tillegg åpnet flere filialer i viktige steder i Toronto og Edmonton i Canada.

30 minutters trening rutine

Kurver for kvinne- har utviklet en annen tilnærming til den tradisjonelle øvelsen rutine ved å innføre en 30 minutters krets trening som er avhengig av hydraulisk motstand for å holde pulsen opp og bygge styrke og utholdenhet. Hver store muskelgruppe er brukt for å oppnå en dynamisk rutine som tar sine medlemmer gjennom ulike maskiner som tilbyr styrketrening, kondisjonstrening og stretching regimenter. Per Curves for Women nettside, deres "kan 30 minutters trening brenne opp til 500 kalorier."

Online Fitness og Weight Management Tools

Medlemmene oppfordres til å delta i "MyCurves", en online fitness og vektkontroll verktøy som tillater dem å spore utviklingen deres, lære sunne matvaner, og kontakt med andre medlemmer. Artikler relatert til helse og velvære blir tilbudt, som er oppskrifter som kompliment treningsprogram. MyCurves er gratis for medlemmer som en del av deres gym medlemskap.

"No Makeup, ingen menn, og ingen Mirrors"

Opprette et kvinne-vennlig miljø var viktig å Curves for kvinner ønske om å skape et treningsstudio der kvinner i alle aldre, størrelser og nivåer av trening erfaring kan samhandle med hverandre. Mange kvinner, skremt av blandede sex trening grupper og vegg-til-vegg speil, har beveget seg bort fra den tradisjonelle gym innstilling i favør av den intime atmosfæren som Curves for Women gir for sine medlemmer i en liten forhandler med alle kvinnelige ansatte og medlemmer .

One Stop Helse og Fitness Program

Kurver for kvinner tilbyr sine medlemmer en rekke ressurser og verktøy for å ikke bare forbedre sitt utseende, men også å etablere varig sunne levevaner. Gratis ernæringsmessige rådgiving er tilgjengelig gjennom deres "ta Curves Vektkontroll klasse" som følger med et medlem gym medlemskap. Bøker samt vitamintilskudd er tilgjengelig for kjøp på de fleste Curves for Women steder.

Gym medlemskap Specials

De fleste Curves for Women steder tilby sine gym medlemskap via kontrakt og prising varierer fra sted til sted. Noen steder er rapportert å lade en "en gang satt opp gebyr", mens andre frafalle denne avgiften. Medlemskap er så belastet månedlig. Spesialiteter er rutinemessig tilbys på ulike steder for å frafalle set-up gebyr eller tilby reduserte medlemskap priser.