Digidexo.com

Ernæring mål i Hjertesvikt

Ernæring spiller en viktig rolle når det gjelder å utvinne fra hjertesvikt. Når hjertesvikt oppstår, reduserer hjertemuskelen mengden blod som pumpes til kroppen din. I sin tur, holder kroppen din på å salt og vann, hjertet slår raskere og forstørrer. Fluid vil begynne å bygge opp, og du vil begynne å føle seg svak og andpusten. Opprettholde en sunn ernæring ved å ha et sunt kosthold kan hjelpe til med å håndtere hjertesvikt.

Natrium og Thiamin

Et høyt natrium nivå øker nivået av væskeretensjon og hever blodtrykket, noe som øker risikoen for å ha komplikasjoner med hjertesvikt. Du kan redusere nivåene av natrium ved å unngå lunchmeat, frosne middager og hermetisert supper, som alle er høy i natrium. En mangel på tiamin kan bidra til retensjon av natrium. Ved å ta kosttilskudd eller spiser thiamin rik mat, som fisk, fjærfe, peanøtter, erter, bønner og helkorn, kan du hjelpe kroppen din med å opprettholde passende natrium nivåer.

Magnesium

Magnesium er viktig for helsen til benet, vev og organer i menneskekroppen. Magnesium opprettholder et sunt hjerterytmen, og støtter immunsystemet. Hvis du lider av hjertesvikt, kan det hende du har lave nivåer av magnesium. Kongestiv hjertesvikt reduserer nivået av magnesium i blodet ved å tappe mineral. Mange pasienter som er på diuretika eller blodtrykket medisiner også lider av magnesiummangel. Du kan øke dine nivåer av magnesium ved å spise sjømat, nøtter, havregryn, soyabønner, og har lite fett meieriprodukter.

Kalium

Kalium er et annet næringsstoff som kan senkes ved medikamenter og redusert på grunn av kongestiv hjertesvikt. Når kalium nivåene er lave, kan blodtrykket stige og legger stress til hjertefunksjon. Forbruker matvarer som har kalium, for eksempel frukt og grønnsaker, bønner og fisk kan bidra til å redusere belastningen på hjertet.

Hensynet

Selv om ernæringsmessige mål er viktig for hjertesvikt pasienter, bør du inkludere daglig mosjon inn i din nye diett for å opprettholde hjerte helse. Moderat trening gjør hjertet sterkere og kan redusere stress, forbedre sirkulasjonen, senke blodtrykket og fremme sunn vekttap. En lege vil trolig bestille en hjertestresstest for å finne ut hvordan ditt hjerte responderer på trenings å riktig bestemme hvilken aktivitet er sunt for deg.

Advarsel

Du bør snakke med legen din hvis du har en vektøkning på tre eller flere pounds eller lider av hevelse i hender, føtter eller ankler.