Digidexo.com

Hvordan bruke johannesurt å behandle Barnas Sengevæting

Hvordan bruke johannesurt å behandle Barnas Sengevæting


Sengevæting er en pinlig, men vanlig problem for små barn. Noen ganger, er årsaken ikke medisinsk; barn kan sengevætere som en reaksjon på stress. Hvis dette er tilfelle, kan du behandle problemet med et naturlig middel som heter johannesurt. I tillegg til å lindre angst og stress, er denne urten kjent for å ha anti-vanndrivende egenskaper.

Bruksanvisning

•  Ta med deg barnet til barnelege for å avgjøre om det er noen underliggende årsak for hans sengevæting. Å ha en liten blære, ikke produserer nok ADH (antidiuretisk hormon) om natten, eller å ha diabetes kan forårsake sengevæting som ikke kan løses med johannesurt.

Drøft med barnelege din plan for å bruke johannesurt å behandle ditt barns nighttime inkontinens. Spesielt sjekk med henne for å se om urten kan ha en dårlig interaksjon med legemidler barnet ditt bruker.

Finn et helse-butikken i ditt område som du kan kjøpe Johannesurt urt. Den anbefalte forberedelse til å behandle barns Sengevæting er et skjær, som du enten kan forberede deg fra tørkede urter eller kjøpe i butikken.

Innkjøps bare standardiserte preparater. Dette betyr at urten er blitt behandlet for å sikre at minimumsnivået av den aktive ingrediensen er i preparatet. Ikke-standardiserte urter har en garantert nivå av potens.

Bruk opptil 10 dråper Johannesurt skjær ved sengetid for å behandle barnas sengevæting. Johannesurt er et naturlig middel for depresjon og angst. Hvis den underliggende årsaken til barnets problem er stress, kan det bidra til å avlaste sin angst.

6. Gi urten i form av en mild te hvis barnet ditt ikke tåler smaken av alkoholbasert skjær. Bruk 1 ss. av tørket johannesurt per 8-oz. kopp med varmt vann for å lage barne styrke te. Overlat det til bratt i ca 20 minutter.

Tips og advarsler

  • Få riktig mengde av urten. Johannesurt preparater bør være standardisert til å inneholde 0,3-prosent hypericins per dose.
  • Ikke gi johannesurt til barn under 2 år eller til barn som er på reseptbelagte antidepressiva.
  • Unngå mye soleksponering, som urt er kjent for å forårsake fotosensitivitet.