Digidexo.com

Hvordan Slim Down Your Neck

Det er mange måter å slanke seg nakken din hvis du ikke liker utseendet. Fra trening og kalorireduksjon til oppstrammende kremer og plastisk kirurgi, det er en løsning for omtrent alle. Enten du er genetisk utsatt for å ha fettavleiringer bare på halsen og nakken, eller du er tungt over alt, er en hals slanking alternativet tilgjengelig for deg. Så når du er klar til å gjøre denne endringen kan du få den slankere hals du alltid har ønsket.

Bruksanvisning

Utfør nakken strekker seg for å hjelpe tone nakken. Sitt rett i en fast stol og se fremover. Forsiktig strekke halsen side til side, mot skuldrene, uten å trekke på skuldrene. Begynn med venstre side av hodet og forsiktig strekke nakken mot venstre skulder. Hold mens du teller til 10. Gå tilbake til oppreist stilling og gjenta 10 ganger. Gjenta strekninger for høyre side.

Utfør nakke vendinger. Sitt rett i en fast stol, gleder og sakte snu hodet til venstre så langt du kan godt gjøre det. Hold mens du teller til ti. Returner hodet i midtstilling og gjøre det samme strekning på høyre side, holder du teller til 10. Gjenta begge sider 10 ganger.

•  Prøv en oppstrammende krem. Mange aktuelle kosmetiske produkter som serumer og kollagen forsterkere er tilgjengelig for å hjelpe stramme og løfte huden på halsen for en slankere utseende. Bruk på nakken og halsen daglig område som anvist.

Påfør eggehviter. Du kan kjapt slanke nakke og hals områder ved å bruke å bruke disse. Piske opp en eggehvite til det er skummende og bruke en makeup pad eller bomullsdott til å gjelde for nakken og halsen. Det vil føles stiv, men la det tørke, og du vil se en synlig forskjell. Påfør kosmetiske flytende foundation over det hvis det er ønskelig.

Reduser kaloriinntaket. Hvis du trenger å gå ned i vekt i nakken og over, kan det hende du trenger å redusere mengden mat du spiser. Vektreduksjon via kalorireduksjon kan hjelpe deg å oppnå det tynnere hals.

Ta med aerobic øvelser og vekttrening for å bidra til å øke stoffskiftet og tone musklene. Dette alternativet er nyttig hvis du er tung, og det vil hjelpe å slanke halsen og alt annet.

Få plastisk kirurgi. Neck reduksjon kirurgi utført av en plastisk kirurg har gitt mange de ønskede resultater når alt annet svikter.