Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Cherry Hemangiomer

Hvordan bli kvitt Cherry Hemangiomer


Cherry hemangiomer, noen ganger også kalt jordbær merker, er en type vaskulær fødselsmerke, ifølge Children Hospital Boston. Merket er et resultat av en overvekst av endotelceller som er inne i blodårene. Mange hemangiomer, særlig de i barn, løse seg selv over tid og ikke krever spesifikk behandling, ifølge Mayo Clinic. I sjeldne tilfeller kan kirsebær hemangiomer på øyelokkene hemme visjon og må fjernes. Fjerning for de fleste er et kosmetisk problem snarere enn en helsetrussel.

Hvordan bli kvitt Cherry Hemangiomer

Planlegge en avtale med legen din for å finne den beste måten å bli kvitt dine kirsebær hemangiomer. De fleste voksne som har de vaskulære fødselsmerker oppleve bare veldig små røde flekker på deres bagasjerommet, hvor de ikke er merkbar, ifølge Christine Hamori, en leverandør av kosmetisk kirurgi og laser terapi i Massachusetts.

Ta kortikosteroid medisiner for å bli kvitt dine kirsebær hemangiomer. Medikamentene som kan tas gjennom munnen eller injiseres i tumorene selv. Legen din vil avgjøre hvilken steroidbehandling vil være passende for din helse.

Prøv mer aggressive behandlinger for å bli kvitt stygge kirsebær hemangiomer. Behandling, inklusive injisere kreftmedisinen interferon inn i lesjonen eller laser terapi å falme farging av merkene kan være effektive i noen tilfeller, men er kontroversielle, i henhold til Barnesykehuset i Boston. Pasienter må velge om de mulige bivirkninger av medisiner eller komplikasjoner som arrdannelse vil oppveie den psykologiske effekten av å forlate hemangiomer alene

Opt for kirurgi for store kirsebær hemangiomer som hindrer en kroppslig funksjon. Hemangiomer som oppstår rundt øynene eller nesen kan forstyrre syn eller respirasjon og bør fjernes for å gjenopprette funksjon av organet som er involvert.