Digidexo.com

Hva er Eye muskelproblemer?

Hva er Eye muskelproblemer?


Det er flere forhold knyttet til øyet muskler. Noen av disse forholdene kan behandles gjennom vanlige briller eller kirurgi. Andre, derimot, kan kreve visjon terapi for å endre hele visuelle systemet.

Konvergensinsuffisiens

Konvergensinsuffisiens er en svært vanlig tilstand. Med konvergens insuffisiens, øynene sliter med å slå innover når du ser på objekter som er nær ansiktet. Øynene, hodepine, uskarpt syn og dobbeltsyn er ofte føre med konvergens insuffisiens.

Esophoria

Esophoria er et øye muskel tilstand som har begge øyne perfekt peker på og objekt. Når det ene øyet er dekket, men snur dekket øye på noe.

Esotropia

Esotropia er når begge øynene er åpne og ett øye er vendt innover. Hvis dette alltid skjer, er det referert til som konstant. Når det skjer bare noen av gangen, er det referert til som intermitterende.

Exophoria

Når noen har exophoria, den ene eller begge øynene vil drives utad. Når øynene er åpne, de peker direkte på målet. Når du dekker det ene øyet, driver dekket øye utover.

Exotropia

Exotropia er en tilstand der det ene øyet er slått utover når begge øynene er åpne. I likhet med esotropia, da det alltid oppstår det anses som konstant. Når det skjer bare noen av gangen, er det anses forbigående.

Brown syndrom

Brown syndrom er en tilstand der det ene øyet ikke klarer å heve når du slår øyet innover. Tilstanden kan ikke behandles effektivt på noen måte, og det beste igjen alene, med mindre problematisk. I sjeldne tilfeller kan en person utvikle denne tilstanden gjennom traumer eller betennelse.