Digidexo.com

Hvordan redusere Saddlebags

Hvordan redusere Saddlebags


Saddlebags er de tunge, stygge områder av fett som er gjennomført rundt lårene. De er ofte vanskelig å bli kvitt, selv når du lider betydelig vekttap. De er vanligvis består av fettvev, overflødig væske opphopning og løs hud. Selv om dette er et vanskelig område å behandle, er det mulig å kvitte seg med sideveske.

Hvordan redusere Saddlebags

Gjør aerob trening som fokuserer på beina spesielt. Dette inkluderer jogging, rask gange, step klatring, elliptisk, sykling og løping. Har en lege eller personlig trener måle hastigheten som du forbrenner fett mens du trener. Bruk en pulsklokke, og trening med en hastighet der du brenner fett. Du kan kjøpe en pulsklokke på de fleste kjøpesentre eller på nettet.

•  Pakk det området som inneholder saddlebags i plastfolie mens du trener. Varmen som genereres av plastbelegget vil bidra til å redusere eventuelt gjenværende vann i vekt i det bestemte område som kan skape inntrykk av tunge lårene.

Gjør knebøy med vekter for å øke muskel tone i låret området. Bruk en lett til middels tung, og utføre 3 sett på 12 til 15 repetisjoner. For å utføre en knebøy, holder en vektstang på skuldrene og sitte på huk ned som om du sitter i en stol. Gå så langt som mulig, og knebøy sakte og med kontroll.

Utfør lunges mens du holder 10 til 15 kilos manualer i hver hånd. For å utføre et utfall, stå oppreist med føttene litt fra hverandre (3 til 6 tommer), skritt fremover, med manualer holdt ved din side i hver hånd og bøy på kneet til låret er parallelt med gulvet. Ikke la din utagerer kneet passere din fot. Hold et øyeblikk og returnere foten til stående stilling. Enten fullføre et sett på den ene siden, og så gjøre de andre eller alternative ben for totalt 24-30 repetisjoner. Gradvis øke vekten beløp eller repetisjoner for vektbærende øvelser for å se fortsatt forbedring.

5 Gjør side leg heiser. Få ned med hendene og knærne berører gulvet. Knærne skal være ca skulderbredde fra hverandre. Løft det ene benet opp, med kneet bøyd, som en hund på en hydrant. Deretter bringe benet tilbake til utgangsposisjonen, men ikke røre gulvet. Utfør denne øvelsen langsomt og med styring for en total av 25 repetisjoner på hver side.

Masser Aske området ved hjelp av en cellulitt krem daglig for å øke blodtilførselen til området og bryte opp fett. I tillegg bruker en buff puff i dusjen og gni området godt å løsne opp fettvev.

Drikk minst 64 gram vann per dag for å skylle systemet av overflødig fett. Øk inntaket av grønn te, krom picolinate, kreatin, arginin og glutamin. Disse aminosyrene er fett brennere og vil oppmuntre kroppen til å frigjøre fett.

Endre din diett for å eliminere så mye mettet fett som mulig. Begrense karbohydrater også, siden de oppfordrer kroppen til å holde på vann, noe som kan bidra til oppsvulmet utseende i saddlebag området.

Tenk fettsuging hvis du har prøvd alt og har ingen suksess. Fettsuging fjerner fett og fører til omkringliggende vev for å stramme og fast. Bare husk at hvis du ikke holde fettinntaket lavt, kan den komme tilbake.