Digidexo.com

Slik Cure gylne Staph

Gylne staph eller Staphylococcus aureus er den vanligste typen av staph infeksjon. Det er vanligvis funnet i nesen og på huden. Gylne staph kan forårsake en rekke lidelser, inkludert impetigo, byller, abscesser, pneumoni, meningitt, toksisk sjokk syndrom og septicemia. Golden staph infeksjoner er vanligvis lett å behandle med penicillin. Det finnes imidlertid kjente stammer av infeksjonen som er resistente mot penicillin behandling. I disse tilfeller er enten et antibiotikum slik som oksacillin eller flucloxacillin som kan behandle penicillin-resistente stammer, eller en kombinasjon av penicillin og gentamicin brukes for å behandle infeksjonen.

Slik Cure gylne Staph

•  Gå til legen din med noen sår på huden som vises smittet eller noen langvarig øvre luftveislidelser. Legen vil deretter bestille en kultur sendes til laboratoriet for en sikker diagnose hvis en golden staph infeksjon mistenkes.

Følg opp med legen din dersom laboratoriet kultur returneres som positivt for en golden staph infeksjon. Følg anbefalte løpet av behandling som kan omfatte antibiotika medisiner og sårbehandling, hvis en hud såret har blitt infisert.

fullføre hele løpet av antibiotika som har blitt foreskrevet per legens instruksjoner. Ikke slutt å ta medisiner når du føler deg bedre. Ikke fullføre en resept som anvist av legen din kan føre til et tilbakefall, en mer alvorlig sykdom eller utvikling av en stamme av golden staph som er motstandsdyktig mot antibiotika.

Hold en hud såret infisert med golden staph ren og dekket før såret er helt grodd. Vask og tørk området med antibakteriell såpe. Vask håndklær eller bruke engangshåndklær når du rengjør såret for å unngå spredning av smitte. Når området er grundig rengjort, bruke antibiotika krem ​​eller salve som anvist av legen din. Når aktuell medisinering er brukt, grundig vask og tørk hendene før du berører noe annet.

Følg opp med legen din som anvist for å sikre at den gylne staph infeksjon har blitt vellykket behandlet.