Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Fast Diet uten trening

Hvordan å miste vekt Fast Diet uten trening


Visste du at du ikke trenger å trene for å gå ned i vekt? Det handler om hvor mange kalorier du tar inn. Hvis du tar i mer kalorier enn du forbrenner, vil du gå opp i vekt. Hvis du følger en kalori streng diett og ta i mindre kalorier enn du forbrenner, vil du gå ned i vekt. Det er bare et spørsmål om å vite hva du skal spise og hvor mye.

Hvordan å miste vekt Fast Diet uten trening

•  Bestem hvor mange kalorier du bør ta i daglig. Det finnes en rekke kalori tellere på nettet som er gratis å bruke. De vil normalt spørre hva målet ditt er: enten å gå ned i vekt, opp i vekt eller vedlikeholde en nåværende vekt. Sørg for å plukke den om å miste vekt. Det vil beregne hvor mye kalorier du bør spise per dag for å gå ned i vekt. (Vanligvis er det best å gå ned ca ett pund per uke)

Ikke ta inn flere kalorier enn det du tenkte i trinn 1. Hvis du gjør det, vil du ikke gå ned i vekt. Hvis du tar i noen ekstra kalorier, må du trene for å gjøre opp for det. For eksempel kan vandre i et moderat tempo i 45 minutter brenne opp til 400 + kalorier.

Bruk dine kalorier med omhu. Bare fordi du får 1400 kalorier for å spise på en dag, betyr ikke at du bør fylle dem opp med sukkerholdige matvarer. Spis mye magert kjøtt, frukt, grønnsaker, nøtter, frø og hele korn. Du vil faktisk være i stand til å spise mer mat fordi maten du spiser er faktisk lavere i kalorier enn mye bearbeidet mat som inneholder ting som overflødig sukker og natrium.

Drikk mye vann. Drikkevann før og mellom måltidene bidrar til å føle deg full, noe som hindrer deg fra overspising. Neste gang du får en mat craving, prøve å drikke litt vann for å se om det hjelper å holde deg over til neste måltid.

Hold deg unna sukker, brus og alkohol. Hvis du har en søt tann, velger sukkerfritt snacks. Drikker som inneholder sukker og alkohol er full av tomme kalorier, og vil gjøre noe for vekttap.

Hold en matdagbok. Skriv ned alt du spiser i minst to uker. Dette hjelper deg å lære hva du putter i munnen. Sørg også for å skrive ned servering størrelse, hvor mange porsjoner du hadde, og det totale antall kalorier du forbrukes.

Hint

  • Trening er viktig for god helse, så selv om du ikke engasjere seg i en anstrengende øvelse regime for din vekttap programmet, sørg for å inkludere en liten vandring og andre former for trening hver dag.